Хороскоп за 25 септември

0
97

Овен

В случай, че днес нещо ви мъчи, няма да ви помогне да превъзмогнете ситуацията, ако си казвате „карай да върви”. Осмелете се да задълбаете малко и да анализирате защо и как се е случило. Не бягайте от чувствата си, а ги изживейте.

Телец

Днес ще бъдете по-грижовни от обикновено и ще се тревожите повече за любимите си хора. Все пак не прекалявайте, защото може да станете досадни или да започнете да се безпокоите излишно. Чудесен ден за семейни събирания.

Близнаци

Каквото и да правите днес, заложете на сигурното и стабилното. Не е подходящо да правите някакви експерименти или да поемате рискове. През днешния ден хората около вас ще са особено чувствителни, така че подбирайте по-внимателно думите си.

Рак

Днес ще откликвате на проблемите на близки и познати, но внимавайте да не се натоварите с тях, защото може да се почувствате изтощени. Не се опитвайте да спасявате хората – те биха могли да го правят сами, ако пожелаят. Погрижете се за външния си вид и се поглезете по някакъв начин.

Лъв

Възможно е днес на някого да не му стане приятно, защото вие действате, водени от желанието си да правите това, което сте си наумили – в крайна сметка нечии чувства може да бъдат наранени. Не е изключено и да станете обект на ревност. Ако сте обвързани, не се поддавайте на изкушения – има вероятност да влезете в сложни отношения.

Дева

Днешният ден е за удоволствия и за развлечения. Ако сте обвързани, може да искате да прекарате повече време с любимия човек. Има риск да проявите необоснована ревност или да се засегнете от поведението на половинката си, без да ви е дал/а повод.

Везни

Днес е възможно да ви стане скучно, защото близките и приятелите ви няма да откликват на желанието ви да се забавлявате – може да получите отказ за среща или просто на хората да не им се общува. Не им се сърдете и си намерете някакво интересно занимание, което бихте могли да вършите самостоятелно.

Скорпион

Каквото и да се върти в ума ви днес, не бързайте да си правите изводи – има вероятност да се заблуждавате или най-малкото, да не разполагате с цялата информация. Поглезете се по някакъв начин – ще ви дойде добре.

Стрелец

Днес е възможно да ви липсва енергия, а може и тонусът ви да е понижен. Отношенията с най-близките ще станат по-хармонични, ако зачитате чувствата им и преодолеете желанието си на всяка цена да става на вашето. Отделете време да подредите вътрешния си свят и да обособите своите приоритети.

Козирог

Днес среща с приятели може да ви ободри и да ви зареди с положителни емоции. Някои от вас обаче ще предпочетете да прекарате цял ден вкъщи и да се отдадете на домакински занимания. Ако случайно се почувствате уморени, забавете темпото. Не очаквайте да се случват чудеса.

Водолей

Днес вашето лично спокойствие ще излезе на първо място, така че осигурете си комфорт и му се насладете. Може внезапно да постигнете яснота по някакъв въпрос или да достигнете до осъзнаване, което да предопредели хода на събитията в следващите дни. Интуицията ви ще бъде силна, така че й се доверете.

Риби

Днес ще изпитвате желание да се поглезите и ще харчите с лека ръка пари за дрехи, бижута или козметични процедури. Ако отидете на парти, ще привлечете вниманието и нищо чудно да станете обект на нечия страст. Денят е подходящ за спорт, йога и разходки сред природата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук