Хороскоп за 27 август

0
115

ОВЕН

Днес ви е щастлив ден, въпреки че ще се разгневите от прекалената намеса на партньор в дейността ви. Вие сами сте му дали картбланш, но днес е по-добре да парирате любопитството и недискретността му. Спокойното ви поведение внушава авторитет и ще имате ползотворен ден.

ТЕЛЕЦ

Някои Телци имат намерение да пътуват, но не разчитайте на приятели днес, защото има голяма вероятност да пропаднат плановете ви. Ако са свързани с финанси, разочарованието ви ще бъде голямо. Налага се да обърнете внимание на партньорските си взаимоотношения, някой много се интересува от връзките ви, а това е не само обидно, но и вредно.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте енергични хора и базирайки се на активността си, днес ще имате един успешна и ползотворна събота. Донякъде ще останете разочаровани от финансови и служебни дела, възможно е някой да ви “подлива вода”. Денят е много добър за обществена изява на Близнаци, чиято професия е базирана на творчески интелект. Някои ще имат посещение от приятел.

РАК

Днес сте неприлично любопитни и има вероятност да се злепоставите. Възможна е промяна във връзки, контакти и партньорски взаимоотношения. Не се интересувайте кой какви пари взема, съсредоточете вниманието си в бизнеса, където ви очакват немалки печалби.

ЛЪВ

Лоши новини са причина за некомфортното ви настроение днес. Обезпокоени сте по повод пари и напрегнатата домашна обстановка. Финансовият ви проблем ще се разреши изненадващо благополучно, а взаимоотношенията ви в дома ще се хармонизират, ако игнорирате нечие чуждо вмешателство. Професионалният ви ден е много успешен.

ДЕВА

Може да сте разгневени от бизнес или обществено-делови ангажименти, но това едва ли ще се отрази зле на благоприятното развитие на деня. Ще разрешите окончателно финансов проблем, ще осъществите и това, което сте планирали за днес. Късметът ви е голям и дори в хазарта ще ви върви.

ВЕЗНИ

Везните отново са на твърди позиции и са решени да се справят категорично със задачите и ангажиментите си. Денят е добър за вашата активност и бизнес реализация. В тази област имате голям шанс, а приятелски настроен мъж може да ви бъде много полезен днес. Възможно е на работното си място да се сблъскате с проблеми.

СКОРПИОН

Имате желание за реализация в чужбина и ще търсите информация по този повод днес. Вероятно перспективите няма да ви задоволят. Други са прекалено въодушевени от възможна благоприятна промяна, но тя е доста нереална за осъществяване. Бизнесът и финансите ви са зависими от други хора и може да се сблъскате с лицемерно предложение за помощ.

СТРЕЛЕЦ

Днес ви очакват добри новини, удовлетворяващи финанси и чудесни взаимоотношения с близки и хора от обществото. Служебният ден е много плодоносен, макар да са възможни спорове и конфликти. В партньорска дейност е възможен провал, отложете бизнес плановете си за друг ден, а в събота заложете на успеха, който ще ви донесе съдружничка.

КОЗИРОГ

Събота е хубав ден за мъжете Козирог. Успехите за представителките на знака са изразени най-вече в професионалните задължения. Характерни са материални и финансови печалби. Обърнете внимание на контактите си, защото някаква информация може да се окаже важна за вас. Има човек, който прекалено се интересува от делата ви. Интересът ви към чуждите дела може да доведе до информация, от която ще се изненадате.

ВОДОЛЕЙ

Дамите от Водолей са по-активни в делата си за реализация на финанси сега. Не се ядосвайте от възникнали неочаквано проблеми, а отложете търпеливо за друг ден получаването на пари. За съдружна бизнес дейност денят е много благоприятен и носи победи във връзка с ваше решение и правилен избор. Събота е отличен ден и за нови контакти. Добрият завършек на деня се определя от личното ви отношение към семейния партньор.

РИБИ

Събота е благоприятен ден за финансите ви и ще получите дългоочаквани пари. Контактите ви с роднини и приятели също ще са ползотворни, но в службата са възможни проблеми с шеф. Успешен ден за съдружен бизнес, но в партньорските отношения се налага смело да изложите исканията и позициите си. Неприятности с жена в дома. Много важна може да се окаже една среща в приятелските среди днес, на която ще се свържете с бъдещ ваш съдружник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук