Хороскоп за 28 юли

0
411

ОВЕН

В четвъртък Овните никак не са с добро самочувствие, особено мъжете от знака. Денят е много разнообразен на събития и има предупреждение за толерантност и дипломатичност от ваша страна. Не позволявайте любовните ви проблеми да бъдат спънка в делата ви.

ТЕЛЕЦ

Днес дамите Телци ще се чувстват победителки в много отношения. Става дума за любов, бизнес, финанси и служба. Може би повечето от вас свързват проблемите си за деня със службата, но той предоставя истинско успокоение и удовлетворение от служебния развой.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е доста благосклонен към Близнаците. Бизнесът ви може да бъде облагоприятстван от изясняването на проблеми, свързани с ваш съдружник. Може да се наложи да се разделите с този човек и това ще бъде причина за положителни промени при вас.

РАК

Днес Раците се чувстват добре у дома и ще посветят деня си на домашна работа. Имате за довършване още нещо и то се явява като план номер едно за деня. Острата нужда от финанси при някои от вас ви кара да сте затворени и неконтакти.

ЛЪВ

Поведението на Лъвовете в четвъртък може да бъде причина за негативно развитие на деня им. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут, с който се ползвате в обществото.

ДЕВА

Днес Девите ще разрешат проблем, свързан с финансите и професионалния им стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Самочувствието ви се подобрява от това, че ще имате възможност да успокоите домашните си.

ВЕЗНИ

Засилената интуиция на Везните в четвъртък може да бъде в полза не само за тях, но и за околните. Днес бихте подпомогнали много близки, стига те да се вслушат в съветите ви. Ако съумеете без напрежение да приемете нова форма на изява, ще се радвате на удовлетворение.

СКОРПИОН

И при Скорпионите четвъртък е ден за промени и те ще бъдат положителни за някои. За други има вероятност от неочаквано и недобро развитие на професионалното поприще. За съжаление някои от вас ще бъдат освободени от службата си. Денят предлага материален статут за дома ви.

СТРЕЛЕЦ

Много добър ден и за Стрелците. Изключително приятни новини, които облагодетелстват финансовото ви развитие и допринасят за добрите промени в дома. Днес са характерни благоприятните развития на съдебни процеси, възнаграждение за изстрадани проблеми и неволи, които сте изпитвали. Някои ще се отправят на път с добра компания за празниците.

КОЗИРОГ

В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Действително денят предразполага за развитие на делата ви и вие знаете, че няма време за отлагане. Денят предвещава раздяла с близък човек, който неведнъж ви е изваждал от трудности. Заминаване в чужбина е причината за тази раздяла.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са в много добра “форма” днес, но денят едва ли ще бъде така добър за вас. В много отношения можете да разчитате на добрия шанс и възможностите, които предлага четвъртък, но в обществените дела ще имате силни спънки и трудности. Очаквайте постъпления в банковата си сметка. Парите ще са ви повече от необходими, предприели сте някакво начинание.

РИБИ

В четвъртък промените няма да отминат и Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете от знака. Решени сте да осъществите плановете си за днес и какво ще ви коства, не ви интересува. Вие сте решили, че най-сетне делата ви трябва да потръгнат, и днешният ден ще ви даде тази възможност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук