Хороскоп за 28 януари

0
209

ОВЕН

Вни­ма­тел­но пла­ни­рай­те не­ща­та за деня и той ще бъ­де ус­пе­шен. Вие сте ра­бо­тещ чо­век и ако ус­пее­те да не се разс­трой­ва­те за дре­бо­лии, всич­ко ще бъ­де на­ред. Близ­ки­те ви се нуж­даят от по­ве­че вни­ма­ние, от­де­ле­те вре­ме и за тях, за да е пъл­но спо­кой­ствие­то в до­ма ви.

ТЕЛЕЦ

Днес ви оча­ква при­лив на по­зи­ти­ви­зъм, вие сте звез­да­та в не­чий жи­вот. Някои ще по­пад­нат в нео­би­чай­на­та си­туа­ция, свър­за­на с об­щу­ва­не­то с не­поз­на­ти хо­ра, де­монс­три­ра­йте ува­же­ние. Днес ще по­търсят по­мощ­та ви от­нос­но про­фе­сио­на­лен ан­га­жи­мент, от­зо­ве­те се.

БЛИЗНАЦИ

Ве­че сте на сто про­цен­та го­то­ви да осъ­щес­тви­те на­мис­ле­но­то, а ен­ту­сиаз­мът мо­же да се пре­да­де и на ва­ши­те прия­те­ли. Въз­мож­но е те да поч­нат да правят не­що по­доб­но на оно­ва, кое­то сте пла­ни­ра­ли. Ако мо­же да пре­раз­гле­да­те пла­но­ве­те си и да се пре­нас­трои­те на еки­пна ра­бо­та, нап­ра­ве­те го.

РАК

Въз­мож­нос­ти­те, кои­то се раз­кри­ват пред вас, са мно­го. Въз­пол­звай­те се мак­си­мал­но от тях. С твър­дост на ха­рак­те­ра и вярност на прин­ци­пите си ще ус­пее­те да се спра­ви­те с всяка неп­ред­ви­де­на си­туа­ция. Бъ­де­те пос­ле­до­ва­тел­ни в пос­тъп­ки­те и ре­ше­ния­та си за по-доб­ри ре­зул­та­ти.

ЛЪВ

За ва­шия лю­бим чо­век днес ще бъ­де из­клю­чи­тел­но труд­но да се ре­ши на някак­во дей­ствие, кое­то ко­рен­но ще про­ме­ни ва­ши­те от­но­ше­ния. Необ­хо­ди­мос­тта от те­зи про­ме­ни е назр­яла, пос­та­рай­те се заед­но да се ре­ши­те на необ­хо­ди­ма­та крач­ка, за да мо­же от­но­ше­ния­та ви да се по­добрят.

ДЕВА

В съ­бо­та сут­рин се зае­ме­те с раз­ре­ша­ва­не на ма­те­риал­ни­те проб­ле­ми, къс­ме­тът ще ви съ­пътс­тва и в се­мей­ство­то. През деня ще на­рас­не ве­роя­тнос­тта за раз­ми­на­ва­ния и неп­ред­ви­де­ни ус­лож­не­ния. Не са из­клю­че­ни ос­три кон­флик­ти с прия­те­ли, ко­ле­ги или близ­ки. При­дър­жа­йте се към на­бел­яза­ни­те заед­но с парт­ньо­ри­те стра­те­гии.

ВЕЗНИ

Съ­бо­та е ус­пе­шен и пло­дот­во­рен ден, кой­то мо­же да пос­ве­ти­те на се­мей­ни­те за­дъл­же­ния, ре­мон­ти в до­ма си и ре­ша­ва­не на би­то­ви проб­ле­ми. Вез­ни­те са дей­стве­ни и ор­га­ни­зи­ра­ни, за­то­ва сме­ло се зае­ме­те с про­фе­сио­нал­ни­те за­да­чи. Прия­тел­ско съ­би­ра­не ще пре­вър­не­те в офи­циа­лен прием.

СКОРПИОН

Днес ще бъ­де­те зае­ти със свои­те ра­бот­ни въп­ро­си. От ед­на стра­на, трябва да пое­ме­те гол­яма от­го­вор­ност, а от дру­га – та­ка­ва си­туа­ция ви ус­трой­ва. Стре­ме­те се да по­лу­чи­те нов опит и зна­ния от хо­ра, кои­то са се ут­вър­ди­ли ка­то доб­ри спе­циа­лис­ти във ва­ша­та об­ласт.

СТРЕЛЕЦ

В съ­бо­та ще се осъ­щес­тви ва­ша меч­та, свър­за­на с бли­зък чо­век. Оба­че не си зас­лу­жа­ва да ус­кор­ява­те съ­би­тия­та, а да за­вою­ва­те по­зи­ции бав­но, но си­гур­но. Някои ще при­със­тват в ком­па­ния­та на ста­ри прия­те­ли и ще си из­ка­рат ве­чер­та приятно. Назр­яват но­ви ув­ле­че­ния. Днес е възможно да получите предложение, свързано с поемане на допълнителна работа. Преценете дали ще имате време!

КОЗИРОГ

Денят е пре­ка­ле­но спо­коен и въоб­ще не пред­раз­по­ла­га към бър­за­не и суетня. Чувс­тва­те се ком­фор­тно, хо­дът на съ­би­тия­та е пред­ска­зуем и ни­що не ви ка­ра да се без­по­кои­те. Въз­мож­ни са сре­щи с род­ни­ни и се­мей­ни тър­жес­тва. На­ме­ре­те вре­ме за близ­ки­те си, те се нуж­даят от вас. Последните дни бяха напрегнати и любимите ви хора ви осигуриха необходимото спокойствие.

ВОДОЛЕЙ

Ще из­пи­та­те сил­но же­ла­ние днес да за­ве­де­те лю­би­мия чо­век на ве­черя, та­ка ще му по­ка­же­те ро­ман­тич­на­та си на­ту­ра. Пре­ди да да­де­те воля на чувс­тва­та си, се убе­де­те, че и ва­ша­та по­ло­вин­ка же­лае топ­ло­та и неж­ност. Па­зе­те се от зло­же­ла­тел, ще се опи­та да ви нав­ре­ди в служба­та. Хора от обкръжението ви плетат интриги, не влизайте в техните схеми и тон на разговор.

РИБИ

В съ­бо­та ще дoйдат гос­ти в до­ма ви. Пос­рещ­не­те ги по­до­ба­ва­що, от тях за­ви­си вашият биз­нес. На­ме­ре­те общ език с лю­би­мия си чо­век, тъй ка­то в пос­лед­но вре­ме не гле­да­те в ед­на и съ­ща по­со­ка и то­ва ще нав­ре­ди на от­но­ше­ния­та ви. Не злоу­пот­реб­явай­те с чувс­тва­та му. Направете стъпката за компромисно решение на проблема, а не го задълбочавайте с бездушие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук