Хороскоп за 30 юни

0
85

ОВЕН

У мнозина от Овен е възобновена надеждата за професионална промяна. Днес тя отново ще излезе на преден план, след като научите някакви новини. За доста промяната ще изглежда ненавременна поради съществуващата в момента неяснота в делата ви. Въпреки това не пропускайте и най-малкия шанс за професионалната си сигурност.

ТЕЛЕЦ

Разгневени и с доста негативно предразположение са Телците днес. Недоволството ви ще бъде насочено към околните, които често безпричинно ще се държат с вас по неподобаващ начин. Такова отношение ще имат някои от колегите в службата ви.

БЛИЗНАЦИ

Във вторник Близнаците се делят на две групи и ще имат различно, дори противоположно развитие на деня. За едните то е положително, докато вторите ще се сблъскат с негативни явления. Бъдете изключително внимателни в службата си, без значение с какво работите – пари, документи, хора и т.н.

РАК

Вторник за Раците е повече наситен с недоволство, отколкото с търпимост и изпълнителност. Мнозина ще бъдат доста лекомислени на работното си място и ще предпочетат да си губят времето с незначителни дейности, вместо да се захванат с деловите си отговорности.

ЛЪВ

Днес трябва да разчитате на целия си потенциал и да не се влияете от своите временни настроения, които обикновено ви действат демобилизиращо. Вторник е плодотворен и създава всичко необходимо за вашия успех. Особено активните между вас ще проведат успешни разговори.

ДЕВА

За повечето Деви вторник може да се окаже много труден. Голяма е вероятността вие да постъпите нетолерантно към онези, с които ви свързват деловите отношения. Други от Дева трябва да се примирят с трудностите и да изчакат по-добър ден. Онези, които действат без оглед на използваните средства и начини, ще си навредят.

ВЕЗНИ

Първоначалното романтично настроение, характерно за повечето от Везни, ще отстъпи място на тъжните лирични предразположения. Към тях ще ви отпратят спомените. Ако обърнете гръб на закономерностите в живота, ще си навлечете неприятности. Много сте разсеяни, пазете пари и документи от кражби.

СКОРПИОН

За вас вторник е труден и изпълнен с препятствия при осъществяване на елементарните ви ангажименти. Единствено за професионалната ви дейност не се отнася тази характеристика. На работното ви място всичко ще протече нормално, дори банално, и ще предизвика у вас апатия. Личните дела ще буксуват на едно място.

СТРЕЛЕЦ

Вторник за Стрелците не е много полезен, макар че нищо неприятно не ви очаква. Денят ще минава вяло и най-вече за онези от вас, които са прекалили с алкохола. С по-голяма отговорност към своите делови задължения трябва да се отнесат пътуващите. Бъдете внимателни и в отношенията си с любимия човек.

КОЗИРОГ

Много активни са днес Козирозите. Действията ви се характеризират с целенасоченост, предизвикват респект. Единствено намалени са възможностите ви в сферата на административните дейности и там ще ви бъде доста трудно да осъществите успешен ден. Някои ще получат добри новини, към които едва ли ще останат равнодушни.

ВОДОЛЕЙ

Във вторник ще се сблъскате с нерешени проблеми. При повечето от Водолей сега е остро осезаемо чувството за самота, което ще ви действа особено потискащо в някои моменти. Под негово въздействие мнозина ще тръгнат на безцелно пътуване. Не се поддавайте на негативни влияния, те ще рефлектират върху работата ви днес. Възможен е конфликт с прекия ви началник, свързан със задачи, които не са от вашата компетентност.

РИБИ

Днес като че ли неприятностите и положителното развитие при Рибите се поделят поравно. С по-голяма ангажираност трябва да приемате служебните си отговорности. В повечето случаи предвидливостта ще ви бъде от най-голяма полза. Разчитайки на интуитивните си усещания, ще можете да действате по най-добрия начин. Рибите са малко в отпуснато състояние, което създава недобро впечатление у околните.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук