ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ

0
113

ОВЕН
Вторник е изключително делови ден за Овните и трябва да насочите енергията си изцяло по въпроси на бизнеса или професията. Оставете настрана личните дела и съсредоточете усилията си през този плодоносен ден върху професионалното си развитие. При делови преговори трябва да постъпвате по-дипломатично и да бъдете по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ
Вторник означава успехи в лични и професионални дела при Телците. Но мнозина не са устойчиви физически и дори чувстват изразителна слабост. Вероятно причина за това е съзнанието. Характерни са придобивките от финансов и търговски характер. Много от вас днес ще получат ново предложение.

БЛИЗНАЦИ
За много от Близнаци този ден преминава неусетно, а вие се характеризирате като действени личности, които доста бързо се справят с поетите ангажименти. При контактите се отнасяйте с повече доверие към другите или поне не демонстрирайте съмнението си. Това ще влоши отношенията. Положително развитие намират домашните отношения.

РАК
Вашите успехи се коренят единствено на основата на търпението, дипломатичността и гъвкавия начин на контактуване. Раците, които се опитват с бързане да решават проблемите си и определените задачи за деня, могат да бъдат напълно убедени, че нищо няма да постигнат. За деня болезнената тема ще бъдат финансите.

ЛЪВ
Специфично е влиянието на звездите за родените под Лъв във вторник. Имате много голям късмет, но въпреки това нямате право на никакви грешки. А като такива могат да се отчетат всички действия, свързани с налагане на собствено мнение, и известен вид насилие, който е възможно да упражните за професионална реализация.

ДЕВА
Вторник е плодотворен ден при вас. Делата ви изискват активна намеса от ваша страна, а това значи осъществяване на положителните ви намерения. Почти всичко, с което ще се заемете днес, води до добър резултат, като не са изключени и придобивките. Очаквайте радостна вест в дома си.

ВЕЗНИ
За Везните вторник е един от най-добрите през тази седмица. Става въпрос за вашите контакти, те са най-изразителни днес. Особено плодотворни ще бъдат деловите. Ще осъществите пътуване, свързано с деловия ви живот, от което ще останете удовлетворени от свършената работа. Бизнесмените трябва да избягват конфликти със съдружници.

СКОРПИОН
Вашата най-добра реализация във вторник има отношение към финансите. Съществуват и други проблеми, които очакват намеса за конкретно разрешение, и някои от вас ще направят положителна крачка в тази насока. Пазете се от противоречия с партньорите. Отношенията могат да се развият много зле и от това да възникнат допълнителни проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Вашите проблеми във вторник имат отношение към професията, не става въпрос за противоречия между колегите, а за нежеланието ви да ходите на работа. Възможно е да се дължи на здравословни причини. Добрите възможности са в сферите на финансите, пътуването с бизнес цел и контактите с влиятелни лица. Разчитайте на личния си шанс и късмет, ще си прекарате повече от добре.

КОЗИРОГ
Козирози, трябва да направите план за действие през днешния ден и да вложите в програмата си само онова, което сте сигурни, че ще изпълните. Сами преценете с какво количество ангажименти ще се справите за деня. Налице са контакти с влиятелни особи. Изразителни са професионалните ви възможности. Не са добри семейно-роднинските взаимоотношения поради някакъв имот.

ВОДОЛЕЙ
Положителен ден е вторник за Водолеите, през деня ще действат две почти равностойни влияния, които ще са позитивни и негативни. Негативността би движила вашия ден, ако приемете модела на пасивност и вместо категорични действия по делата си се обърнете назад в спомените, търсейки причините на отминали несгоди. Сега сте в подем в работата си, ще ви спори с всичко, с което се заемете.

РИБИ
Няма да се чувстват много добре родените под Риби през този ден. Доста напрежение има около вас и в почти всички случаи ви създава дискомфорт. Но не бива да се поддавате на такова влияние, защото ще започнете да действате прибързано, което няма да ви е от полза. Иначе имате възможности да постигнете добри резултати, ако си партнирате, разбира се, с хора, от които зависят финансите ви.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук