Хороскоп за 8 май

0
47

ОВЕН

Днес Овните са с добро самочувствие и това би могло да допринесе и за успешен петък. Характерно е усещането ви за стабилност и възможност за справяне, но не бива да бъдете агресивни и да налагате мнение в общуването с околните.

ТЕЛЕЦ

Петък се характеризира за Телците с добри съобщения, някои от които са със съдебно естество. Благоприятен изход от дело. В службата обаче не е изключено да имате неприятни емоции и ако действате под тяхно влияние, е сигурно, че ще си навредите. Опитайте повече въздържаност и не взимайте крайни решения.

БЛИЗНАЦИ

Доста напрегнати са Близнаците и някои ще се чувстват като туширани от проблемите си. Действително програмата ви за деня е много натоварена, но паниката е най-лошият помощник за този ден. Опитайте се последователно да отхвърляте задачите си и не се напрягайте непременно да се справите с всичко.

РАК

Събитията в петък ще ви върнат към стар професионален проблем, чието разрешаване може да бъде извършено само от вас. Необходимо е да се решите да действате, преди да е изминало още толкова време. По някакъв начин той е свързан и с дома ви.

ЛЪВ

Хубавият петък на Лъвовете ще бъде помрачен по някакъв повод, който лично ви засяга. Някои от вас вероятно ще присъстват на нежелателни церемонии във връзка с близък или приятел. Бизнесмените може да имат дребни проблеми с партньорите си.

ДЕВА

Днес мнозина от Дева ще се зарадват на благосклонното отношение на влиятелен човек, който ще приеме молбата им за подкрепа и помощ. Онези, които скоро са имали съдебно дело, ще получат известие, че са го спечелили. Денят е благоприятен за делово пътуване и провеждане на преговори.

ВЕЗНИ

Везните се чувстват добре в петък, а причините освен физически са и психически за мнозина. Има и такива, които са в период на равносметка, която поне засега не говори в тяхна полза. Деловите и социалните ангажименти са в по-добра светлина и предоставят известни предимства. Петък е лош ден за пътуване.

СКОРПИОН

Петък е хубав ден за Скорпионите от гледна точка на справяне с деловите задачи. Това е еднакво валидно както за професионалистите, така и за бизнесмените. Неприятностите са свързани с пари за много от вас. Ще е най-добре днес да не се ангажирате с подобни дела. Успехите са отредени на вашите контакти.

СТРЕЛЕЦ

Мнозина от Стрелец дължат своето лошо настроение на големия си емоционален заряд. Най-често става въпрос за любовна мъка. Други обаче са неизменно на работното си място и ще бъдат доста продуктивни днес.

КОЗИРОГ

В петък всички от Козирог е хубаво да избягват споровете и конфронтациите на работното си място. Сигурно е, че ще изпуснете нервите си и ще последват големи неприятности. Добро развитие имат контактите от делови тип. За мнозина ще последват съблазнителни предложения. Сферата, до която не трябва да се докосвате, е финансовата. Няма да ви върви в хазартни игри, ще губите пари.

ВОДОЛЕЙ

У мнозина Водолеи днес надделява вътрешното противоречие, което ги прави нестабилни и дори пречи на логичното мислене. В много случаи причината е липса на пари. Но това е въпрос, който днес няма да ви затрудни като разрешение. Неочаквано за самите вас ще получите известна парична сума от приятел, с когото ще се видите. Дадената сума не е подарък, а ще ви бъде услужена с нея да стабилизирате положението си.

РИБИ

Петък е благоприятен за повечето от Риби. Денят ще бъде твърде успешен като професионална реализация. Възможно е някои от вас да понесат незаслужени упреци, но скоро положението ще се изясни и позициите ви ще бъдат непоклатими. Успешно ще се развият обществените ви контакти и ще получите съблазнително предложение. Очаквайте гости отдалече, ще ви сюрпризират с приятна новина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук