Хороскоп 15 януари: Две зодии ще минат през ада

0
180

Овните трябва да правят всичко внимателно, а за Раците денят ще е сполучлив

В неделя ще сте склонни към едно необяснимо импулсивно поведение, което може да предизвика ситуации с неясно, неконтролируемо развитие

Ден, в който прикрити досега емоции и чувства могат да излязат наяве и да предизвикат хаос в някои семейни, любовни, приятелски или професионални отношения. Днес може да възникне противоборство в дома или в семейството ви, свързано с желание за господство и контрол в дома, брака или в партньорските ви отношения. „Благодатна почва“ за изява могат да намерят всякакви прояви на ревност, на желание за манипулиране на другите или за вменяване на чувство за вина.

Не са изключени прояви на психически или физически тормоз или домашно насилие.
През този ден могат да станат явни някои тайни, основно свързани със семейството ви, които ще предизвикат неприятни конфликти. Публичното разкриване на ваши лични действия или на действията на близък човек може също да създаде редица неудобства или нежелано злепоставяне в обществото.

 

Овен

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си.

Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора.

Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Телец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Избягвайте рискови операции с пари. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Неделя може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите.

Днес обърнете внимание на отношенията си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба.

Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място.

Днешният ден ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Неделя не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия.

Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв

В неделя за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса.

Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси.

Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате.

Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Днес е ден за домашни дела. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време.

Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра.

Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Скорпион

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари.

Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи.

Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Стрелец

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно.

Днес трябва да избягвате споровете.

Козирог

Неделя не е еднозначен ден за Козирозите. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро.

Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми.

Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. С малко пари можете да постигнете много.

Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Объркани сте емоционално. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие.

Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи.

Очертават се парични печалби от успешна дейност. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Късметът е с Вас и в любовта.

В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: „Дував мост“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук