Хюсеин Хафъзов: Аз съм велик турчин! България скоро няма да я има, ще стане турска територия!

0
7300

Скандалният политик от ДПС, Хюсеин Хафъзов, даде откровено интервю за един от водещите български вестници, в което засяга болезнени теми от миналото, настоящето и бъдещето на българската държава:

– Г-н Хафъзов, не се ли притеснявате да се разхождате из българските улици, след като благодарение на предаването „Господари на ефира“ на целият български народ стана ясно, как вие агитирате на турски език „великият турски народ“ да гласува за ДПС на парламентарните избори в България?

– Не мисля, че има от какво да се притеснявам, българите отдавна са показали, че са способни да преглътнат всяко унижение и не са способни на каквито и да било защитни, да не говорим за агресивни действия спрямо своите господари, били те политици, бизнесмени или чисти престъпници. Дори човекът, който направи опит за покушение срещу Ахмед Доган е от турско потекло, за какво да говорим. И нека да уточним за кой български народ говорим, когато днес този народ е все по-малко български за сметка на другите етноси населяващи страната. Честно казано, аз мисля, че българите не заслужават собствена държава.

– Какво искате да кажете с това, че не заслужават собствена държава?

– Много добре ме разбирате, но ще поясня. Няма как държава да носи името на изчезващия етнически елемент, рано или късно това ще бъде поправено. Всички действия на българите показват, че те не желаят и не могат, т.е. нямат необходимите умения за да укрепят и развиват своята държава, трябва ли тогава да ги съжаляваме и да им помагаме, когато те сами се показват незаинтересовани и неспособни. Кое друго племе е изоставило родителите си на произвола на циганските банди, докато търси начини да печели пари в чужбина. Кое друго племе позволява да бъде мачкано поединично от управници, бизнесмени и откровени престъпници? Кое друго племе се изяжда взаимно, водено от завист, алчност и чиста глупост? Аз не знам друго такова племе.

Трябва ли тогава ние да оставяме територията населявана от това племе пустееща, така както българите са оставили пустеещи много от плодородните си земи? Не, разбира се. Затова и аз призовавам, великият турски народ, да дойде и да заеме тези изконни негови земи – Родопите, Лудогорието, Кърджали, Айтоското поле, Добруджа и въобще цялата територия на България, тъй като тя по правото на Османската империя му принадлежи.

– Няма ли все пак у вас, капчица гордост, че някаква частица от вас е наследник на Велика България – България на три морета, на Симеон Велики, Аспарух, Кубрат и т.н.?

– Моля ви се, не ставайте смешни. Аз принадлежа на великия турски народ и се гордея с историята на Великата Османска империя. България на три морета, че какъв повод за гордост е това, Османската империя пет века е била на 10 морета, а България 20 години на три, въобще няма база за сравнение. А за Симеон Велики пише още в учебниците ви за 3-ти клас, че не е постигнал нищо особено, даже децата се чудят, защо го наричат „Велики“.

Аз самият съм пряк потомък на пророка Мохамед, Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни, ето тези три имена ме изпълват с гордост, че съм част от великия турски народ.

– Не се ли притеснявате в такъв случай, че лидерите на ДПС да били част от бившата българска държавна сигурност?

– Ха-ха-ха. От какво да се притеснявам? Че тя ДС не е българска още от момента, когато моят идол Ахмед Доган, предаде „Оня списък“ с имената на българските разузнавачи на турското посолство. Напротив аз се гордея, както с агентурното минало на Ахмед Доган, така и с това на Лютви Местан. Те успяха да запазят своята принадлежност към великия турски народ, въпреки убийствения натиск на комунистите и накрая да ги победят със собственото им оръжие. Аз твърдя, че днес от бившата ДС не е останало нищо българско. Тя изцяло се продаде, както повечето българи се продават по света, на интересите на великия турски народ. Днес ДПС и ДС са едно цяло, действащо в една ясно определена посока – посоката на възвръщането на България от великия турски народ.

– Не се ли притеснявате все пак, че това което казвате може да има негативни последствия за вас?

– О, Велик турски народе! Ето пак, не се ли притеснявате, та не се ли притеснявате! От кого да се притеснявам? Не се притеснявам, българите постоянно се притесняват, по-точно, постоянно се страхуват – да не загубят ужасната си работа, мизерните си заплати, порутената си колиба, нищожното си имущество, но никога не се притесняват, че ще загубят скапаната си държава, даже я псуват и гледат да избягат колкото се може по-далеч от нея. За какво да се притеснявам?

Аз съм горд и велик турчин. Успял благодарение на своите уникални умствени способности и многобройни технически умения. Аз съм като компютър в главата, ако бях станал шахматист, Топалов щеше да ме моли за частни уроци. Аз съм уверен в себе си и партията си, имам самочувствие за което няма изнамерено покритие. И знам, че един ден ще застана начело на тази държава, но тогава тя няма да се казва България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук