Цветанов посече мутрата Слави Трифонов за референдума! Мероприятието на Дългия пред провал!

0
1824

Референдумът за електронното гласуване на Слави Трифонов, трябва да бъде проведен преди президентските избори. Това заяви Цветан Цветанов по Нова тв.

По този начин бившият вътрешен министър осуети опитите на мутрата изкуствено да вдигне активността, която както проучванията ясно показват би била изключително ниска, ако референдумът бъде проведен самостоятелно.

Не е случайно и искането, отправено от ефира на Би Ти Ви снощи. Сценаристите на Трифонов за пореден път апелираха референдумът да е заедно с президентския вот, ясно съзнавайки, че противно са обречени на грандиозен провал.

Цветанов коментира и проблема с битовата престъпност в селата и липсата на наказания за престъпниците, която става все по-осезаема особено след като вътрешното ведомство бе оглавено от Румяна Бъчварова.

„Всички институции трябва да обединят силите си. Фокусирането е само върху МВР, но никой не разглежда какво прави правораздавателната система. Нашата идея е при рецидиви да бъдем по-строги и правораздавателната система да бъде по-адекватна. А именно да има ефективни наказания. Ако бъдем адекватни, битовите престъпления няма да се увеличават лавинообразно”, заяви Цветанов./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук