Цветанов с нова атака срещу президента: Илияна Йотова превъзхожда с класи Румен Радев, знае как се прави голяма политика!

0
1264

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вкара интрига на „Дондуков” 2, като обяви, че вицепрезидентът Илияна Йотова е класи над президента Румен Радев. Той говори пред репортери в Народното събрание. В отговор на въпрос на „Флагман” редно ли е 3 март да е национален празник на България, при положение че пак е довел до разделение на българската нация, Цветанов каза:

„Най-важно е, че тези, които искат да разделят българското общество… въпросът ви към мен е неправилен. Защото ние винаги искаме да бъдем обединени и да решаваме проблемите на хората. И затова повтарям за пореден път, винаги сме с протегната ръка по важните национални теми.” Цветанов добави, че въпреки диаметрално противоположните им позиции с БСП, от ГЕРБ не отговаряли на агресията с агресия. „Разделението, което се прави днес в обществото и координираните действия между БСП и президента Радев, са с една-единствена цел – постигане на политическа дестабилизация, на политическа криза, която да доведе до предсрочни парламентарни избори и съставяне на служебен кабинет. И това означава удовлетворяване на желанието на БСП да участва в управлението, както имаха кратката възможност да го направят по време на служебния кабинет на Румен Радев. Румен Радев е човекът, който всъщност вече говори повече като заявка… като политически лидер на политически проект, а не като президент на Република България. Тук искам специално да поздравя Илияна Йотова, защото има голяма разлика от изказванията на Илияна Йотова, някой път е доста остра и критична към нас, но трябва да ви кажа, че тя има съответния опит. Знае как се прави голямата политика и мога да ви кажа, че тя просто превъзхожда с класи поведението на президента и позицията, която отстоява, свързана с националните интереси на страната.”

След въпрос дали има информация за нов политически проект около президента, Цветанов бе лаконичен: „Е, то за всички е ясно…”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук