Цветан Цветанов разтресе ефира! Изсипа най-голямата тайна на Нинова! Трепери от

0
1485

„Ние искаме да намаляваме политическото напрежение. За нас е важно да има спокойствие. Това, което направи Главчев, е изцяло личен избор. Когато Борисов пристигна в парламента, Главчев стана и каза, че не желае да е препъни камъчето на председателството и иска да подаде оставка“.


Това каза Цветан Цветанов в студиото на „Тази събота“ по bTV.

„Старият председател на парламента беше от ГЕРБ, новият – също. Трябва винаги да играем в Шампионска лига и да сме печелившия отбор. Главчев е отговорен човек и искам да отбележа, че направи нещо, което малко политици биха направили. Надали се налагаше да има най-тежкото наказание към Корнелия Нинова, но емоцията и напрежението си оказаха думата. Не е много лесно да председателстваш, когато има някой, който постоянно прави дразги и провокации“, допълни Цветанов.

„Всеки един от нас е прекрачвал границата като народен представител и е допускал грешки в посланията си“, продължи той. „Корнелия Нинова не поиска нищо. Тя каза, че ще отстоява позициите си като опозиция“, разкри Цветанов по повод вчерашния председателски съвет. „Той категорично остава в парламента като депутат. Той нямаше такава вина, че да му се иска чак оставката. Вчера говорихме да остане. Цвета Караянчева натрупа опит през годините.

Самият факт, че още в началото беше номинирана и избрана за заместник на Главчев, е достатъчен. Дано е чула, че бъдещият председател трябва да е с по-добро здраве от предишния“, заключи той. „БСП никога няма да управлява и най-големият проблем на Нинова е че тя си се представяше като министър-председател. Ние ще имаме специален конгрес след една седмица, за да спрем със спекулациите дали някога ще управляваме с БСП. Те нямат никаква позиция за миналото и за зверствата по време на комунистическото управление“, категорично заяви Цветанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук