Цветелин Кънчев попиля Елена Йончева – била автентичен типаж на комсомолска секретарка от 80-те години

1
1745

Гледайки изявленията на Елена Йончева и целящите й да внушат невинност, изкуствено премигващи очи, се чудех откъде са ми толкова познати тези пози. И, да, … сетих се! Това е автентичен типаж на комсомолска секретарка от 80-те години. Това написа в страницата си във Фейсбук лидерът на Евророма Цветелин Кънчев.

Както е известно, от няколко дни страната се тресе от скандала между водачката на листа от БСП Елена Йончева и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият премиер каза, че за нея са похарчени милиони държавни пари, за да си прави репортажите, а Йончева отговори, че това е лъжа и ще заведе дело. Така около спора се разрази голяма дискусия. От сагата дори пострада медийният съветник на служебния кабинет Иван Гарелов, който защити журналистическата професия, за което беше уволнен.

Ето какво още пише в поста си Цветелин Кънчев:

„Каква беше част от тяхната тактика:

– Докато обвиняваха другите в „кариеризъм“ , те се издигаха главоломно в държавния и партиен апарат.

– Докато хулеха „загнилият капитализъм “ , те се скъсваха от „командировки“ на запад..

– Докато обвиняваха другите в сребролюбие, самите те взимаха по няколко заплати, премии и др.

– Обикновено по време на богати, партийни софри тези „какички“ , пламенно заклеймяваха моралното разложение в западните страни, но в по – късните часове на нощта. …………, тогава правеха такива неща, че не рядко се е налагало да закарат по спешност до Правителствена болница някое партийно величие, за да „му върнат обратно изкараният въздух“.

– След 1990 година голяма част от тези комсомолски „родолюбци“ заминаха за западна Европа, САЩ, Канада и изведнъж станаха преуспяващи капиталисти.

На кратко това е този типаж. На пръв поглед изглежда жалък, комичен и безобиден, но…“/ПИК

 

1 коментар

  1. АУ, КОЛКО НИЗОСТ,КОЛКО ПРОСТОТИЯ,КОЛКО ЗАВИСТ, КОЛКО ЕЛЕМЕНТАРИЗЪМ ,КОЛКО ГНУСОТИЙ ……КЪНЧЕВ, ЕДИН ПЪТ РЕЧЕ ДА СЕ ОБАДИШ И СЕ ОАКА.НЯМАМ ДУМИ ….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук