Цветелин Маринов-Цуни прахосал 25 000 лева за…

0
1491

„ВИП Брадър“ повдига завесата 

Цветелин Маринов-Цуни, който в момента се подвизава като риалити герой в къщата на „ВИП Брадър”, заложил един от тракторите на имотния си баща, за да заведе Преслава в чужбина.

Тази история, случила се по времето, когато двамата са гаджета, разкриват отлично запознати със случката, пише „Уикенд“.

Дестинацията, която заможният ерген и фолкпевицата избират, е Дубай. Екскурзията на двойката възлиза на около 25 000 лева. Цуни обаче нямал достатъчно кинти, за да задоволи шопинг капризите на тогавашната си любима.

Неговия баща,  който е сред най-големите земеделски производители в Плевенско, явно добре запознат с прахосничеството на сина си, е доста стиснат спрямо него, допълват източниците. Те твърдят, че това е и една от причините той да се забие в къщата на „ВИП Брадър”, където са му обещали 60 бона хонорар.

За воаяжа до емирството милионерското синче се решава на рискована крачка – залага един от тракторите на баща си при лихваря Лъчо в Плевен. Земеделската мвашина се оказва достатъчна за една почивка в Дубай, но нови разходи се стоварват върху Цветелин, след като се връща у дома.

Богаташчето трябва да плаща няколко вноски за „Мерцедеса” си. Цуни, подобно на доста парвенюта и тарикати, кара кола с немска регистрация SHA, взета на лизинг от търговеца Делко Шатов.

В този труден момент обаче скъпият мерцедес на плевенския плейбой пламва. Когато избухва огъня, колата е паркирана пред дома му на ул. „Хаджи Димитър” в Плевен. Тя е полята обилно със запалителна течност, установяват по-късно ченгетата.

Цуни си е вкъщи и пръв се впуска да я гаси. По-важното е обаче, че колата имала пълна застраховка „Автокаско”. Мнозина и досега подозират, че той самият е драснал клечката, за да получи обезщетение от застрахователите и така да се разплати с Делко Шатев. Както впрочем и става, казват източниците ни.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук