Цената на мандата на Гуцанов – вечен в общинския съвет и вечен във връткането на кинти и бизнес

0
199

През 2008 година Борислав Гуцанов и Лиляна Йорданова създават фирмата Транспортно-спедиторска кантора. Фирмата се занимава с международна спедиция и автомобилни превози. По-късно същата година Гуцанов става едноличен собственик на фирмата, а през 2010 година я продава на строителната фирма Комфорт ООД на Атанас Костурков, авер на Гуцанов.

Както УЖ няма нищо общо с фирмата Транспортно-спедиторска кантора, видно от снимките, които притежава АФЕРА, Гуцанов открива строителната площадка за крупен обкет на ул. Никола Вацпаров №…., където ще се пръкнат на площ от 20 дка офиси, апартаменти и каквото още се сетите.

Строежът е ограден, тротоар естествено няма, а варненци вървят по платното.
Строителството на мащабния проект е възложено на фирма Комфорт, приятелска на Гуцанов. На практика строителят е собственост на възложителя. Строителят „Комфорт“ ООД е собственост на възложителя „Транспортно-спедиторска кантора“ ЕООД. Преди години именно другаря Борислав Гуцанов е собственик на втората. По-късно я прехвърля на Атанас Костурков.

Както писа АФЕРА миналата година, Гуцанов има заведение и на морската крайбрежна алея Първа.

В задачката се пита: откъде има пари Борислав Гуцанов, след като по цял ден УЖ работи ползу роду като общински съветник и партиен лидер, а и години наред не излезе от Общинския съвет, където бе и председател също много години.

Каква е цената на мандата му – да урежда бизнес врътките си ли?
И колко вечен е Гуцанов, който бе запомнен с ярката си Симбиоза с ГЕРБ във Варна.

Afera.bg

ЦЕНАТА НА МАНДАТА НА ГУЦАНОВ – ВЕЧЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ И ВЕЧЕН ВЪВ ВРЪТКАНЕТО НА КИНТИ И БИЗНЕС

ЦЕНАТА НА МАНДАТА НА ГУЦАНОВ – ВЕЧЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ И ВЕЧЕН ВЪВ ВРЪТКАНЕТО НА КИНТИ И БИЗНЕС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук