Цецка Цачева – кандидат за президент?

1
933

Новата година започна, а с нея и въпросителните около кандидатите за президентските избори в края на годината.
Премиерът Бойко Борисов, който не веднъж казва, че се е зарекъл да не се кандидатира, но все пак не трябва да бъде отписван като вариант.

По-интересно е кои са другите имена, които се спрягат за Дондуков 2.

В последните си интервюта Борисов споменаваше на няколко пъти, че в ГЕРБ имали петима кандидати за кмет, а в последното си ТВ интервю добави, че „може и десетина да станат“.

Двама от кметове на ГЕРБ са сред възможните варианти – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.
В своята партия те са на пиедестал и се смятат за верни на главния – Борисов. Ако някоя от тези личности бъде издигната следват избори за кмет на града, а по-подходящ трудно би могло да се намери.

Изненадата е, че председателят на Народното събрание Цецка Цачева също влиза в устата на съпартийците си, които я харесват и тя е прословута със своята лоялност, а това, че е вън от всякакви скандали също й отрежда възможна позиция за кандидат за президент.

Сред доверените на Борисов са Томислав Дончев и Лиляна Павлова, която в последните два дни обаче едва ли се ползва с доверие сред обществото, след като пътищата в страната бяха замръзнали и блокирани само от 10 см сняг.
Много интересен ход предстои да направи Борисов, а не е изключено да стане така, че накрая „да няма кой да поеме отговорността“ и самият той да изложи тезата“ бях се зарекъл, но…“/BNews

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук