Циганин садистично изнасили момиче в хотел в Слънчев бряг

0
541

Районното управление на МВР в Несебър е включило от събота сутринта целия си ресурс от криминалисти, оперативни и разследващи полицаи в издирването на млад мъж с тъмен цвят на кожата и с антропологични белези на циганин, с татуирана плетеница на дясната ръка, с ръст около 180 см, добре сложен.

Свалени са записи от камери по алеи, ресторанти и хотели в самия център на курорта в кв. Чайка, пише „Флагман“, позовавайки се на свой източник от прокуратурата в Слънчев бряг, запознат с огромното количество информация, събрана при огледа и от оперативно издирвателните мероприятия от събота и неделя.

Разпитана и привикана за разпознаване е огромна част от криминалния контингент, търси се брутален изнасилвач, който около 5 часа сутринта в събота е проникнал в хотелската стая на 24-годишно момиче. Нахвърлил се върху спящата и беззащитна жертва, удрял я жестоко, заплашвал я, че ще я умъртви, ако вика за помощ и ако не му позволи да удовлетвори нагона си. Затискал главата й с възглавница и е истинско чудо, че не я е задушил.

Вероятно жертвата е била набелязана и проследена от предния ден. Момичето е от български произход, то е оказало яростна съпротива, поради което е било наранено на много места по тялото, има следи от душене.

След като задоволил животинските си инстинкти садистът е избягал.

Жертвата се обадила на тел.112, след което е откарана в болница.

В показанията си пред разследващите пострадалата е казала, че не познава този човек и че за първи път го вижда. Дала е ясно описание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук