Честито от сърце! Святата благословия споходи най-известната водеща на Нова ТВ! Още никой не знае, честито на самата

0
2203

Лора Крумова бременна с второ, водещата излиза по майчинство

Лора Крумова, не е надебеляла, а е бременна. Водещата на „Събуди се”, която преди време бе снимана от папараци с доста наедрели форми се оказа, че ще става майка отново. И това е причината за промяната във  визията й. А новината си е направо прекрасна.

Последното появяване на журналистката в ефир ще бъде тази неделя. И тя ще води предаването си за последен път преди да излезе по майчинство. Все още не е известно кой ще я замести на екран.

Не се знае дали ще й намерят заместник или Мира Иванова ще води „Събуди се” и в събота и в неделя      .

Да припомним на онези, които са забравили, че Лора Крумова има едно дете. След като се завърна от майчинството тя направи с колежката си Галя Щърбева собствен проект с името „Комбина”.

„Комбина” вървя в неделния следобед, но поради слаб зрителски интерес от есента на миналата година бе спряно. Тогава Крумова и хората от екипа й бяха преместени  в публицистичното предаване „Събуди се”. Което се излъчва всяка събота и всяка неделя сутрин.

Потърсена за коментар журналистката не пожелала да коментира информацията. За нея се знае, че е много пестелива относно личния си живот. Крумова твърди, че Нова тв ще излезе с публично съобщение и така ще сложи край на всякакви спекулации или пък на фалшиви новини. Които бяха тиражирани за нея от началото на 2108 година, предават от електронното издание на 168chasa.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук