Четири нови социални приложения, които набират голяма популярност

0
890

Facebook и Twitter са водещи социални приложения, но през последните няколко години се появиха много нови социални мрежи, включително Instagram, Snapchat, Vine и Pinterest.

Ако ви е любопитно да разберете какво ново предстои в социалното пространство, разгледайте информацията на PC Mag. От медията обръщат вниманието ни към 4 нови социални приложения, които набират популярност, пише digital.bg. Ето кои са те:

1. Peach

Най-новото приложение, за което целия свят заговори е Peach. Негов създател е един от основателите на Vine. Приложението стартира за операционната система iOS и съчетава много от любимите ни елементи от познати приложения. Peach е представяно като по-лична и индивидуализирана социална мрежа. Потребителите могат да публикуват забавни обновявания, да споделят подробности за деня си и да се свързват с приятели.

2. Kik

Kik е приложение за комуникация, която ви позволява да говорите с приятелите си чрез интернет, и не изисква телефонен номер, за да си създадете акаунт. Можете да споделяте снимки, видео, GIF файлове, игри и разбира се текстови съобщения с приятелите си.

3. Hyper

Hyper е ново приложение за споделяне на снимки, което е безплатно за използване. То използва хаштагове и геотагове за да помогне на тези, които са в близост до вас да откриват нови неща. Има също така и система за гласуване, която може да позволи на потребителите да разберат как им стои новата прическа или татуировка, например.

4. Wanelo

Името на социалното приложение за пазаруване Wanelo е извлечено от фразата „Want, Need, Love“, тъй като то обединява трите действия в една обща идея. Wanelo предлага най-забавния начин за пазаруване от смартфона. Милиони хора вече го използват за да открият стоките които наистина им харесват.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук