Чисто гола журналистка се отърка в 500 нудисти и описа преживяното (СНИМКИ 18+)

0
1081

ЗА БРАНКО за топ в 6.00 – Ейми Никъл искала да разбере какво е усещането да си гол на поляна с други голи жени и мъже

Добре дошли на 13-ия ежегоден НюдФест в Съмърсет, Англия, където се събират 500 нудисти от цялата страна за едноседмично отпразнуване на голите тела. 

Тази година в него реши да се включи журналистката от в. „Сън“ Ейми Никъл и да разкаже от първо лице какво се случва на седянката – тържество на плътта, и какво е усещането да си без дрехи сред напълно непознати и също голи хора, пише Лупа бг.

„Какво ли е усещането да си гол на поляна с други голи жени и мъже? Какво ли успява да види мъжът зад мен от срамните ми части? За много хора това са кошмарни неща, но за нудистите си е прекрасна лятна почивка. Ето на тези въпроси искам да намеря отговор.

Пристигнах в Съмърсет и разбрах, че тук няма възрастови ограничения, приемат се и цели семейства. Цялото това преживяване ми струва 44 паунда на ден“, разказа Ейми Никъл в своя материал за „Сън“.

Ейми пробва скално катерене

„Не ми е много лесно по цял ден да съм гола. Не съм израснала в нудистко семейство, а последният човек, който ме е виждал в цялата ми гола прелест, беше козметичката ми, преди нея – гинекологът ми.

Подготовка за купон 

Когато пристигам се запознавам с моя гид Пам, която ми казва, че мога да се съблека в нейната палатка. Тя дори не ме черпи нещо за пиене преди това. Събличам всички дрехи и увивам хавлия около тялото си. Срещам се с двама мъже на моята възраст и се шашкам, когато осъзнавам, че съвсем скоро ще видя гениталиите им“, щастлива е британката.

Авторката стреля по глинени чинийки

„Това е странно, но и леко вълнуващо… Мисля си за това колко силно не искам да ми видят дупето. После отиваме до бара, за да обърнем едно за кураж. Обслужващият персонал не от нудисти.

Ейми и Пам си почиват

Завеждат ме и да се упражнявам в скално катерене. Отново чисто гола. Питам един млад нудист какво се случва, когато падне мрак. Той ми отвръща: „Повечето хора си свалят всички дрехи, щом се напият, а аз си ги обличам”.

Заслужена почивка

Пам ми казва нещо доста умно: ние не сме само телесни части. И точно това е истинския нудизъм. Тя добавя: „Ако имаш скапан характер тук веднага ще си проличи, понеже нямаш зад какво да се скриеш”.

На фестивала няма възрастови ограничения, а дрехите са по избор

Иска ми се да кажа, че през цялото това, което прекарах тук, съм се чувствала освободена, но не е така. Чувствах се просто колебливо. Обаче бях истински уважавана. От всички нудисти тук.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук