Човек на „ВОЛЯ“: Марешки е добре! Всичко е измислица!

0
3587

Вчера информационната страница dailypress-bg.com публикува статия относно стрелба срещу петролния магнат и лидер на политическа партия „Воля“, Веселин Марешки, като се позова на изтеклата преди това информация от сайтът medianews7.com. За секунди потокът от информация се разпространи из всички медии в България и ние като такава се опитахме да разберем дали случилото се е достоверно.

Дежурният ни редактор днес направи няколко опита за да се свърже с г – н Марешки като на последното ни телефонно позвъняване към нас се обърна един от представителите му и член на политическото движение на петролния магнат.

„Няма такова нещо. Всичко е пълна измислица. Г – н Марешки е добре“, бяха единствените думи, които получихме от разгневеният господин от среща.

Тук се появява едно голямо „но“. Къде всъщност е г – н Веселин Марешки. Щом е добре, защо го няма да се появи и да даде становище по изтеклата скандална новина от вчера, която обиколи всички български медии. Дали е правилно при откриването на 44  Народно събрание утре това да е коментираната тема, защото щом е добре, г – н Марешки трябва да присъства като един от 240 – те народни представители. Време е за действия. Време е да видим дали политическа партия „Воля“ има волята да вдигне българския народ от калта.

За това нещо трябва да има достоен лидер. Лидер, който не се крие от избирателите си, лидер, който не се крие от народа си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук