ЧОВЕК НА ДПС: МНОГО ПОЛИТИЦИ ИСКАТ СЕКС С МЕН! СЪЩИЯТ РАЗКРИЛ ПРЕД ПРИЯТЕЛИ: “БЯХ ЛЮБОВНИК НА ЛЮТВИ МЕСТАН!”

0
4645

BenzЛуксозни подаръци, скъпи коли, тлъсти пачки и всякакви привилегии са предлагани на Ванко Иванов от известни наши политици. Като лидер на Младежкото ДПС в Тетевен, той е известен в политическите среди. Ванко Иванов обаче е и модел, което го прави още по-привлекателен за хомосексуалистите от ВИП средите.

Ванко Иванов разказа пред наш представител, че доста често получава неприлични предложения от родни политици. Повечето го правели дискретно, чрез трети и четвърти човек, за да не рискуват репутацията си. Въпреки че до момента депесарят публично твърди, че не се е възползвал от офертите, за да се издигне в кариерата, от достоверен източник научихме, че Иванов разкрил пред близки приятели, че бил любовник на Лютви Местан с цел по-нататъшно издигане в политиката и заемане на отговорен пост в Тетевен. Това била цената, която трябвало да плати младия депесар. И не отказал!

Той признава още, че мъжете в модните среди често са търсени точно за такива услуги и не са малко тези, които са хомосексуалисти. Ванко е привлекателен и неслучайно бие на очи на похотливите гейове в политиката.

От неговата хубост искал да се възползва и виден бизнесмен. От дискретност Ванко Иванов не споменава имена, но загатва, че става въпрос за известен бос в автомобилните среди. Собственикът на една от най-големите автокъщи в София му предложил чисто нов Мерцедес срещу секс за една нощ. Разбира се, офертата била предложена чрез трети човек, за да не бъде злепоставен бизнесмена. Дали се е отзовал и на тази покана, не стана ясно?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук