Чочо Попйорданов може да се гордее с дъщеря си! Вижте какво направи страхотното момиченце…

0
1272

Първата гримьорна, в която осиновената дъщеря на актьора Чочо Попйорданов – Екатерина, е поискала да влезе, била неговата. Това разказва в емоционално интервю вдовицата на големия актьор Чочо Попйорданов – Даниела, 3 години след нелепата смърт на актьор.

„Има моменти, в които го търси. Пуска си да гледа „Хъшове”. Аз не знаех дали ще имам сили да гледам „Хъшове” отново, но сега го правя заради нея. Много ми е мъчно, почти всеки път плача. Особено на финалните поклони”, споделя Даниела.Той умира съвсем скоро, след като с двамата успяват да се преборят и да осиновят момиченце – Екатерина. Днес тя е на 4 години и много прилича на актьора. Детето вече е стъпвало на голямата сцена на Народния театър и има роля в „Хъшове” на Александър Морфов.

„Сашо я научи как да се покланя. На 4 години е, но въобще не й пука, излиза на голямата сцена, пред нея 800 души, а тя пее песента и вика „Да жинее България“.

„Очите са неговите, косата й е като неговата. Има и трапчинка, също като него”, споделя Даниела в ефира на „Нова телевизия”. Детенцето е осиновено след няколко неуспешни опита за ин витро.

„Само тези, които са минали през това, знаят какво е разочарованието, ако резултатът е негативен. Доста тежко е. Пък и биологичните ни часовници започнаха за цъкат. Затова решхме решихме да осиновим дете”, спомня си Даниела.
Първият досег на Чочо Попйорданов с момиченцето бил много емоционален.

източник: zajenata.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук