Чудовищно зверство! Погребаха 5-месечно бебе живо в гората!

0
1208

Полицията в американският окръг Мисула откри и спаси 5-месечно бебе, заровено живо в гората на Национален парк в Западна Монтана. Детето е оцеляло и е в добро състояние, въпреки че е прекарало няколко часа под купчина пръчки и пръст.

Шерифската служба на  окръг на Мисула получава сигнал в неделя вечерта около 8 часа вечерта за мъж, който се държи странно и опасно. Мъжът заплашвал хора и крещял, че има пистолет.

При пристигането си, от полицията установяват, че 32-годишният Франсис Карлтън Кроули, вече е напуснал района на топлите извори Лоло в национален парк в Западна Монтана. Става ясно още, че 5-месечно бебе, за което той се грижил, не е виждано от няколко часа.

Докато полицията се опитва да открие мъжа, се получава ново обаждане на телефон 911. Сигналът сочи, че мъжът отново е забелязан в района на изворите в Лоло.  Полицията успява да задържи Кроули, но не може да бъде разпитан, тъй като е под въздействието на наркотици, пише на страницата във Фейсбук на шерифската служба в окръг Мисула.

Според това което Кроули успява да каже на полицаите, става ясно, че бебето вероятно е погребано някъде в планината. Изпратени са допълнителни спасителни екипи и хора от Горската служба в района на окръг Мисула и веднага започва търсене на детето.

След повече от 6 часа търсене в района, човек от спасителния екип чува слаб вик на бебе. Той последвал звука и намира бебето живо, с лице надолу, погребано под купчина пръчки, пръст и отломки, облечено само в мръсни пелени.

Бебето е намерено приблизително 2:30 сутринта, след почти 9 часа в гората. То е транспортирано до местна болница и лекарите установили, че е в добро състояние.

32-годишният Франсис Карлтън Кроули е отведен в затвора в Мисула.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук