Чудотворен минерален извор затваря рани и цери болести

0
1703

Минералната вода от чешмата срещу плажа на Белово затваря рани. Същият ефект се получава и при по-дълго киснене в басейна. Там тя е хлорирана, но въпреки това показва бързо целебните си свойства. Тази нейна легендарна способност е известна от години.Беседката около каптирания извор не остава без посетители и всъщност почти не може да се види без извиващи се опашки. Хората идват на мястото с пълни багажници или товарни бусове с празни бутилки. Някои си зареждат дори галони за домашните диспенсери, съобщи Марица.бг.

По данни на лекари, които са наблюдавали болни, посещавали този извор в продължение на повече от десет години, се установява, че беловската минерална вода успешно лекува някои нервни болести, заболявания на кръвоносните съдове, изгаряния на кожата. Много добър ефект се получава при лекуването на някои екземи, а пиенето на водата дава добри резултати при чревни и стомашни заболявания, гласи пък официалната информация от сайта на общината в Белово.

Край чешмата обаче няма откъде да прочетеш тези неща. Преди години имало табела, но някой я отмъкнал и още не е поставена нова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук