ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ: Тя се върна от смъртта и разкри КАКВО НИ ЧАКА!

0
2097

Анита Муржани е един от тези случаи, които оставиха учените със зейнали усти, и накараха човечеството да се замисли сериозно над съществуванието.

Представяме ви това изумително чудо, което се е случило днес в нашия свят – кратък поглед в това, което наричаме „отвъдното“, и за което винаги сме мечтали да знаем.

Тази жена даде ясен отговор на вечните въпроси „Има ли живот след смъртта и какво се случва тогава?“

Анита е била диагностицирана с тежката форма на рак Ходжкин лимфома. Четири години тя се е борела с болестта, докато една сутрин нещата не станали много страшни.

Случило се в дома й в Хонг Конг. Тя била парализирана, и получавала гърчове. Съпругът й повикал линейка, не след дълго стигнали в спешното отделение. Там Анита починала. Лекарите покрили трупа й и започнали да разчистват операционната. Точно 17 минути по-късно жената по чудо оживяла! Събудила се и започнала да крещи. Лекарите се втурнали и установили, че тя е в привидно подобряващо се здраве.

Състоянието и било стабилно. Направили и нови изследвания, и за абсолютен шок на лекарите от рака нямало и помен. Тя била в блестящо здраве! Направени са й редица задълбочени изследвания с най-модерните скенери, и в организма и не може да бъде засечена и следа от коварната болест. Лекарите не могат да дадат рационално обяснение за този случай. Това е, нещо, което спокойно можем да наречем чудо.

Най-изумителното  е, че Анита си спомня в детайл за преживяното през тези 17 минути на ония свят. Нейният разказ е зашеметяващ.

Когато бях в спешното отделение изведнъж болката спря. Усетих как тялото ми се обгражда от мека бяла топлина, която ме повдига. Виждах и чувах всичко, но не изпитвах бока, а напротив – велика радост, блаженство и спокойствие. Висше чувство, което трудно може да се обясни с думи.

Тогава получих всички отговори за живота си – усетих ги като чувства, които винаги са се таели в мен. Знаех защо със се разболяла и каква е била моята мисия на този свят – почувствах момент на върховна истина, което е най-великото чувство, което можете да си представите.

Анита е все още в отлично здраве и се радва на бласкава кариера като писател. Да е жива и здрава! /BRADVA.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук