Шефът на ОДМВР-Бургас с пълни подробности за поредната стрелба в Слънчев бряг

0
1547

Снимка: Флагман

По непотвърдена информация се твърдеше, че нападнатите в Рейндж Роувъра с пистолет пазарджиклии са от бандата на Кравата

комисар Калоян Калоянов на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов цялата хронология на събитията от тази сутрин на бензиностанция ОМВ на Околовръстното шосе на Слънчев бряг до арестите на участниците в скандала, съобщава „Флагман“.

Първоначалната информация беше, че по всяка вероятност става въпрос за втори сблъсък между останките на бандата на Божидар Кузманов – Кравата и наказателен отряд на Димитър Желязков – Очите. По непотвърдена информация се твърдеше, че нападнатите в Рейндж Роувъра с пистолет пазарджиклии са от бандата на Кравата, който е от Пазарджик и е в неизвестност от 15-ти юни.

Ето какво разкри старши комисар Калоян Калоянов.

„Възниква пререкание между две групи лица – от едната страна са две лица от Пловдив, от другата – три лица от Димитровград. Скандалът поне към момента на база на данните от проведените беседи е заради момиче. Спречкването прераства в побой.

Двете лица използват газов пистолет, с който са произвели изстрели. Останалите от другата група са три момчета от Димитровград, които са унищожили стъклата на автомобила, с който са били мъжете от Пловдив. Тогава мъжете с Рейндж Роувъра са се оттеглили.

Задържани са на изградените КПП-та на база получен сигнал на тел. 112. В автомобила е открит газов пистолет и не са открити наркотици. Извършено е претърсване в квартирата на димитровградските младежи, където е открита марихуана – изяснява се количеството.

Младежите от Димитровград са в Слънчев бряг и работят в различни обекти. Един от тях е криминално проявен, и то за побой в миналото“, каза Калоянов.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук