Шеф Виктор Ангелов разкри вечната тайна на успеха! Талантът е нищо, по-важно от абсолютно всичко е да бъдеш

0
1213

Шеф Виктор Ангелов за готвенето и любовта

Шеф Виктор Ангелов разказа за любовта към готвенето, но и не само. Той открехна и завесата към личния си живот пред Мон Дьо.

Ангелов замени БТВ с Нова телевизия.

ъвсем скоро стартира новото риалити състезание за професионални готвачи „Hell’s Kitchen”, където шеф Ангелов ще бъде жури и ще оценява ястията на готвачите. На 27-ми февруари ще можем да проследим първия епизод от риалитито.

Шеф Виктор Ангелов е човек, който изисква на работа, а в семейството си търси спокойствие. Според него човек трябва да се стреми да е „перфекционист”. А думата, която описва живота му до тук е „баланс”. „Човек трябва да притежава някаква състезателност в характера си, но тя да не бъде до крайност”, казва той. Ангелов намира спокойствие и удоволствие ако успее да балансира всичко правилно.

„Аз съм човек, който не вярва в таланта. Поне не при готвенето. Но вярвам и аз като японците, че трябва да работим 24 часа в денонощието, за да го развием този потенциал”, подчертава готвачът.

Моментът, в който Виктор Ангелов получава усещане за успеваемост е, когато отваря първия си ресторант. Хубавото в техния бизнес е, че получаваш обратна връзка много бързо. Комплиментите му дават увереност, че пътят, по който върви, е правилният.

Ангелов сподели, че изключително много уважава Гордън Рамзи, но е една идея по-емоционален в „Hell’s Kitchen” в САЩ, отколкото той си представя, че човек може да си позволи да бъде. Според Виктор ако крещиш за щяло и нещяло на екипа си в кухнята, ще останеш сам. „Крещенето е начин за изпускане на парата. От време на време изпускам парата”, казва шефът.

Шеф Виктор Ангелов не вярва в таланта при готвенето

„Човек не може да стане добър в кухнята, ако няма отбор със себе си”, допълва той. „Хората трябва да те харесват”, за да можеш да се движиш нагоре. Трябва да си „добрият лидер”. Според Ангелов професионалната кухня е 50% дисциплина, 45% заготовки и 5% талант.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук