Шеф започна да прави с*кс със служителка на масата в офиса, но пропусна да изключи…. видеоконферентната връзка (ВИДЕО 18+)

0
7268

Управителят на китайската фирма Southern Power Grid, със седалище в град Гуанджоу, бе запечатан на видео как се впуска в страстни плътски ласки с колежка в залата за конференции само минути след като преди това е свикал видеовръзка със служители от пет отдалечени провинции в страната.

За негово нещастие, той е забравил да се изключи от разговора и всички видели как прави секс с жената, а след това клипът станал достояние и в интернет, съобщава „Мирър“. По време на бизнес срещата на служителите във фирмата, която се провеждала чрез видеоконферентната връзка, била обявена почивка и явно шефът решил да удовлетвори сексуалните си желания незабавно като използвал масата в конферентната зала. Кадри от необичайния инцидент попаднаха в мрежата, но малко след това са били премахнати от властите в Китай.

Според информацията, директорът е заявил, че е станал жертва на действия на злоумишленици и се е заканил да започне дело за клевета.

ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук