Шокиращо: Гост на сватба изнасили шаферка на булката (СНИМКИ)

0
1185

Когато приятелката на булката, чието име не се разкрива по юридически причини, легнала да спи след празненството, тя въобще не си представяла, че след няколко часа ще стане жертва на изнасилване. Томас Стийл нападнал сексуално 32-годишната жена, докато тя спяла в къщата на приятелка в Ливърпул. Мъжът бе осъден на 15 месеца затвор и в продължение на 10 години ще бъде вписан в регистъра на сексуалните престъпници, информира „Дейли Мейл“.

„През деня бях на сватбата и бях шаферка. Още на сутринта приятелка ми предложи да остана с нея, за да ми бъде по-удобно да се върна от празника. Когато пристигнах в къщата бях изтощена и затова  легнах да спя без да събличам роклята“, споделя жертвата на изнасилването.  Жената се събудила по средата на нощта от чужди докосвания и видяла мъж да лежи на земята до леглото. Жертвата започнала да го отблъсква от себе си, но Томас се престорил, че е заспал. Пострадалата незабавно събрала вещите си и се обадила в полицията, където я посъветвали да запази роклята си на шаферка и да не се измива, докато не бъде изследвана за изнасилване. „Всичко, което исках да направя, беше да измия мръсотия. Но не знаех дали той ми е направил нещо през нощта. Съпругът ми ме подкрепи напълно, но се почувства виновен, че не ме е защитил. Освен това загубих всичките си приятели заради това, което ми се случи“, разказва жената.

Преди съдът да се произнесе по случая, Томас признал, че е виновен, като заявил, че в онази нощ е бил много пиян. Въпреки това, според  шаферката, това изобщо не го оправдава. Жената призова останалите да не мълчат за такива сексуални атаки и извършителите да бъдат наказвани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук