ШОК! Извънземни отвличат млади момичета и създават хибридна раса, с която ще атакуват Земята!

0
1636

Извънземни се готвят да колонизират Земята, създавайки нова хибридна раса, съобщава esoreiter.ru, цитиран от „Флагман“.

24-годишната австралийка Меган Лайкер, която се омъжила за своя колега от колежа Ендрю Майер, потърсила медицинска помощ. Двамата мечтаели да имат дете, но младата жена не можела да забременее.

Лекарите били в шок. Оказало се, че Меган имала детеродни органи като на 60-годишна баба. Матката и фалопиевите й тръби били износени като на жена, която в продължения на десетилетия е раждала деца. Естествено Меган не можела да си обясни причината и затова се подложила на няколко хипнотични сеанса, които й помогнали да се върне в миналото и да разбере какво се е случило.

Под хипноза 24-годишната дама си спомнила, че била отвлечена с „летяща чиния“. Извънземни с нисък ръст, но с големи глави, я завели на Луната в куполообразен инкубатор, където имало и други момичета на нейната възраст. Оплождали ги на нещо като операционна маса. Сеансът нямал нищо общо с полов акт, разказва Лайкер.

На всеки два месеца обаче момичетата раждали по няколко хибрида. Извънземните не им давали даже да си видят децата, вземали ги веднага след раждането. Меган прекарала четири години на Луната и през това време родила 48 хибрида.

След това станала безплодна и извънземните я върнали на Земята, но й изтрили паметта. Това, което младата австралийка разказва, е невероятно, но уфолози твърдят, че е възможно извънземните да имат своя база на Луната и да създават нова раса, за да колонизират Земята.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук