ШОК И УЖАС В БСП! Станишев готви ПРЕВРАТ на Миков след Нова година!

0
827

Проваленият председател на БСП Сергей Станишев върти серия от задкулисни мероприятия, за да си върне контрола над БСП, научи ПИК.

Медията ни узна, че човекът, който предаде политическия си баща Георги Първанов се опитва да използва функцията си на шеф на ПЕС, за да превземе отвътре „червената“ партия, на която нанесе тежък погром преди да се спаси в Брюксел.

Първото от активните мероприятия на Сергей е създаването на работна група в ПЕС, която да работи за устойчивото развитие на левите партии в Югоизточна Европа. Тази маска целяла да послужи на Станишев като алиби за по-честото му връщане в България за среща с влиятелни фигури от соцактива.

По този начин Станишев искал отново да овладее партията и да се изяви като неин втори председател.

Само преди няколко дни той искал да организира семинар в София под егидата на ПЕС по темата за устойчивостта на левите партии. Миков, обаче светкавично го отрязал.

На „Позитано“ 20 едва ли ще забравят злополучната ера на Станишев, която превърна БСП от водеща политическа сила в организация, която се бори за второто място с ДПС.

Станишев, обаче нямал никакво намерение да спира плана си за преврат, в който пробвал да включва и дългогодишния председател на столичното БСП Румен Овчаров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук