Шок! Луна се омъжва за Бойко Борисов! Индианците реват!

0
1318

Луна показа пред цяла България, че българският елит не струва нищо и можеш да го манипулираш както си поискаш.

Тя буквално смачка всички участници и ги превърна в луди  калинки. А те, вместо да я поставят на мястото й, се затръшкаха, като бебета за бибероните си. Едни ревнаха за цигари, други за уиски, трети за храна и през ум не им мина, че се унижават.

Певицата отказа да е индианка. Отказа да изпълнява мисия. Докато останалите стояха наказани в двора във вигвама, гладни и жадни, тя си влизаше спокойно в кухнята, хапваше си каквото види, излягаше се по диваните и нарушаваше правилата на всеки пет минути.

Въпреки наказанията за всички, които валяха през пет минути, на певицата изобщо не й трепна. Ще стоите гладни и жадни! Аз решавам кой какво ще прави в тази къща. Да не сте влезли да пиете и да плюскате?, хилеше се подигравателно тя. А докато стомасите на останалите свиреха от глад, най-безцеремонно фолкаджийката си направи чай, намаза си филийка и взе няколко банана.

След което нарече Динко прост и недодялан, ритна Захажаева, която я призоваваше да се смири, обяви, че я е гнус да гледа телесата на Фънки, през пет минути обясняваше на Дебора, че е алкохоличка, зъбеше се на Линдарева с думите – „теб пък всички те те знаят каква си“ и дори нападна Джино, наричайки го циганин и фалшив милионер.

И ако това държание на Луна е нормално за нея, то реакцията на останалите, не беше.

Вместо да я игнорират напълно, да вдигнат бунт и да призоват Биг Брадър да я изгони, щом не иска да играе играта и да спазва правилата, големи и уж авторитетни мъже, започнаха да й се кланят и подмазват, за да си запазят благата, алкохола и цигарите. Динко пет пъти й се поклони, а тя се изгаври да й целуни и ръка, а той го направи безропотно. След това я пренесе на ръце до вигвама, а тя го обвини, че й бил ударил крака при пренасянето и извика лекар да я освидетелстват срещу насилието му.

Константин падна на колене да я моли. Джино я призова да се смири. А Фънки, вместо да се опълчи, си събра куфарите и почти разплакан тръгна да си ходи, защото са му взели пурите.

Луна тържествуваше и обяви, че всички ще играят по нейните правила, а офертата й да се омъжи за Бойко Борисов все още е в сила.

Картинката в Биг Брадър е повече от жалка и напомня страшно на българската действителност.

Един човек управлява еднолично държавата, а другите само мърморят под носа си и се подчиняват. И търпят всякакви унижения.

С какви очи ще погледне Фънки приятелите си, когато за едните му пури е решил да напусне кораба и да се предаде без бой? Какъв ловец на мигранти и борец за справедливост е Динко, когато не може да се пребори с една 45-килогармова  чалгаджийка, която тероризира всички?

Смирението и овчето търпение на българина лъсна в предаването жестоко.

Каквито сме отвън, такива сме и вътре.

Дребни, послушни, смачкани душици, попаднали в ръцете на зли манипулатори.

И вместо да се бунтуваме, им целуваме ръка.

Жалко за България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук