ШОК! Това преобръща всичко! Приятел на Росен Ангелов: Той не е убиецът! Полицията скалъпи всичко

0
2444

В няколко поредни дни около 3 часа след полунощ, анонимен читател на регионалния сайт struma.com публикува коментар, в който твърди сензационни неща за убийството в Нови Искър, за което бе обвинен Росен Живков Ангелов, и който дни по-късно бе намерен самоубил се. Това съобщават от медиата.

Разкритията на властите предизвикаха противоречиви коментари.

Голям процент от хората не повярваха на официалната версия. Според разследващите има достатъчно надеждни доказателства и мотив, довел Росен до самоубийство след шесторното убийство.

Ето какво пише „BaiРосен“ (без редакторска намеса):

„Приятел на Росен Ангелов от френския легион, с когото до преди месец са били на мисия в Африка е разпратил писмо, в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убил хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите е пълна измислица и фалшиви новини. Росен Ангелов е на мисия в Африка с френския легион, на място, където няма интернет и телефонна връзка, пък и кой в Африка се интересува от новините в България. Аз също бях с тях до преди дни, но се разболях тежко и ме прибраха в България. Останах изумен като прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил 6 човека с малокалибрено оръжие. Росен отдавна е извън България и надали някога ще се прибере. Да имал е присъда и е лежал в затвора, но после са му съчинили някаква история и той е избягал и никога не се е връщал в България. Кой точно са търсили властите и защо те и медиите твърдят, че човекът убиец и самоубилия се е Росен… „.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук