Ще се шокирате като научите кой е бащата на Тошо Куката от гаврата с младежа в Пловдив

0
261

Той е бивш служител на ДАНС, който е напуснал системата след катастрофа, по време на която е бил сериозно пиян

Бащата на 34-годишния Тодор Чалъков, по известен като Тошо Куката, е бивш служител на ДАНС. Огнян Чалъков напуска системата на МВР през 2008-а година, след като катастрофира в подлеза под Пощата на ул. „Гладстон“ в Пловдив, пише Глас нюз бг.

По време на инцидента е бил сериозно пиян, сочат архивите.

Припомняме, че само пред дни майката на Тошо Куката коментира, че според нея арестът на сина ѝ е политически сценарий, който цели да злепостави семейството им.

„Това е една репресия спрямо децата ни, спрямо нас, спрямо съпруга ми, който е на възлова позиция. Децата ни ли са най-големите престъпници в България? Цялата история е много нагласена”, посочи Таня Чалъкова.

Тодор Чалъков- Куката/34/, Петко Атанасов- Чеченеца /38/ и Данаил Йорданов/21/ – Емили бяха арестувани, а по-късно и оставени от съда в ареста по обвинения за хулиганство с особена дързост.

Причината е клип, който те заснеха и разпространиха в социалните мрежи, на който се вижда как водят момче със специални образователни потребности на каишка в пловдивски мол, задавайки му команди като „дай лапа“ и „донеси“.

Предстои тримата да обжалват мерките си за неотклонение, след като магистрати от Районния съд определиха най-тежките такива – „задържане под стража“.

Двама от участниците в клипа – Тошо Куката и Чеченеца имат предишни присъди. Тодор се води реабилитиран, а до 2007-а година има в досието си 7 присъди в рамките на само две години. Сред тях са такива за грабежи, закана за убийство, нанасяне на телесна повреда и хулиганство.

Заради скандалният клип, братът на Чеченеца – зам.-кметът на район „Западен“ Димитър Караилиев подаде оставка.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук