Юношите национали с нова победа над немци в Бояна

0
590

Юношеският национален отбор на България (до 15 години) спечели и втората си контролна среща срещу регионалната селекция на Нидердзаксен (Долна Саксония) с 3:1

В първата среща българският отбор спечели с 2:1. И днес мачът премина през обрат. Първото полувреме обаче беше много слабо и за двете страни, като две минути преди края на първата част беше отправен единствения удар в очертанията на вратите. Във 2-ата минута на второто полувреме много добра контраатака на гостите от Германия завърши с точен удар на Шон Буск.
В 63-ата минута резултатът беше изравнен от нападателя на „Лудогорец“  Петко Петков, който с глава промуши топката след центриране на Никола Илиев. Нападателят от Нови Пазар вкара още две попадения  до края на мача. Много силно и двете срещи игра Мартин Тодорски от „Витоша 13“. Той отдавна попадна в полезрението на селекционери и заедно с още няколко момчета от академията изкара и няколко лагер-сбора в тази възраст на базата в Бояна.
Oтборът беше воден от регионалните селекционери Стефан Колев и Георги Георгиев, тъй като тимът все още няма избран треньор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук