Яжте суров мед за здрав сън

0
1402

Когато говорим за най-добрите храни за ядене през нощта, медът не се появява в главите ни, защото знаем, че е сладък и хапването на нещо сладко преди лягане обикновено не свършва добре. Но суровият мед е различно нещо заради неговия естествен състав. Някои лекари дори препоръчват да се приема преди лягане.

Сред тях е и д-р Рон Фесенден, който е автор на книгата „Революцията на меда: Възстановяване на здравето на бъдещите поколения“. Фесенден е от тези, които препоръчват меда като идеална храна по много причини и казва, че трябва да се приема по много различно време на деня, но може би най-интересното е преди лягане, за здрав сън.

 Суровият мед съдържа „идеалното съотношение на фруктоза в глюкоза,“ за да подкрепи черния дроб, орган, който работи извънредно, буквално и в преносен смисъл по време на процеса на спане. Яденето на мед гарантира, че черният дроб ще има горивото през нощта. В комбинация с подходяща чиста вода тялото ви трябва да има най-много от това, от което се нуждае, за да изпълнява своите възстановителни функции./Ретро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук