Яница си показа вагината

0
3816

Яница прати фолка в неговия зародиш. В стремежа си да се докопа до първите редици в бранша, чалгаджийката засне не просто клип, а късометражен порно филм и направо даде заявка, че е готова за героиня във филмите за възрастни!

От известно време русенката залага единствено на порнография в клиповете си. Точно такъв е и последният клип към песента „Върнах ти го”. Яница се опитва да спечели някой и друг фен, след като вече 10 години е на музикалния пазар и едва от сега започна да се чува за името й. Това се дължи на богатите й спонсори, които наливат в проектите.

Във „Върнах ти го” обаче Яница и екипът й преминават всички граници. Певицата се задоволява с нощна лампа, на част от кадрите се вижда дори вагината й, а най-отвратителна и гнусна е сцената, която показва два мъжки пръста, по които се стича семенна течност.

Форумите са пламнали от негативни коментари за порно чалгата, която се излъчва посред бял ден по фирмения канал на „Пайнер” – „Планета”. Сред възмутените са най-вече родители, чиито деца попиват поведението на своите любимци.

„Яница прекрачи границата, но така става, като си натрупал популярност, преди да натрупаш култура. С този клип тази певица се изплю на цялата си дългогодишна кариера и показа, че в главата й няма нищо”, гласи един от коментарите в интернет пространството.

Колежки също я одумват, че екранизацията на песената й е отвратителна. „Кое му е секси на това нещо?! Като иска да си бърка по гащите и да си показва течностите, нека се засили към порно индустрията. Да престане да ни излага и нас”, бесни са останалите пайнерки.

Възмутени майки са изпратили сигнал до Съвета за електронни медии. Оттам обаче засега не реагират, най-вероятно още дремят в празничен сън. /Шоу

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук