Ясновидката Станка Ангелова със смайваща прогноза за 2022 г.

0
340

Въпреки дрънкането на оръжия в Украйна, до Трета световна война няма да се стигне, прогнозира феноменът

COVID-19 е чумата на 21 век, но добрата новина е, че през 2022 година ще има ефективно лечение срещу това заболяване. Ще се намери добро лекарство. Това казва за Флагман.БГ ясновидката Станка Ангелова.

Тя е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

Ролята на ясновидеца е да помогне на объркания човек да намери брод и зелена светлина в тунела, споделя ясновидката в сайта си stankaangelova.com.

Тя е астролог, но има и способността да предсказва събития, които се случват.

-Ваши колеги астролози наричат 2022-ра годината на Венера и доброто, но повечето от българите са притеснени заради галопиращата инфлация и ограниченията заради коронавируса. Какво ще се промени през следващите 12 месеца? 

-Годината ще е малко по-добра за България в сравнение с предходната. Промените са глобални, инфлацията ще нарасне, но не се задават масови фалити и потъване на икономиката…

-А човечеството ще се справи ли с COVID-19?

-На хората ще им се наложи да свикнат с този вирус, защото човечеството няма да приключи с него нито през 2022-ра, нито през следващата година. Хубавата новина за всички е, че ще има ефективно лечение. COVID-19 е втората чума в света. През 2022 г. ще се направи първата стъпка за внедряване на новата терапия и след това ще се намери по-добро средство срещу вируса.

-Пълен локдаун ще има ли?

-Ще има строги мерки, но в рамките на нормалното с оглед на високата заболеваемост и няма да се стигне до там, българинът да е като под домашен арест.

-Очакват ли ни бедствия, които може да потопят нацията в траур? 

-Не. През пролетта ще има наводнения. През февруари и в началото на март ще ни е по-тежко, но зима е все пак.

Тези, които успяха да вземат властта след серия от предсрочни избори, ще оправдаят ли очакванията на народа или се задават протести и нов парламентарен вот? 

-Ще има леки трусове, защото коалицията е четирипартийна и членовете им имат различни приоритети. Политиците от „Продължаваме промяната“ са изключително млади, надъхани, но няма да им е никак лесно. Опозицията пък ще се опитва по всякакъв начин да им пречи, ще ги бойкотират и ще създават хаос, за да се стигне до предсрочни избори.

Ще му е трудно на Кирил Петков, но ако запази този хъс в себе си през първите две години, може да управлява до края на мандата. Да не забравя обаче, че много са важни хората, които са го избрали! Трябва да служи на българския народ. Нека новите управляващите да се грижат за доброто на хората, а не за джобовете на определени хора! Ако това правят, ще се справят с каквито и да било предизвикателства.

-Главният прокурор Иван Гешев ще бъде ли сменен скоро?

-Най-рано това може да стане през пролетта.

-Ще има ли политици, вкарани в затвора?

-Хубаво е да има, за да разберат хората, че законите са за всички, но няма да се стигне до ефективни присъди за тези, които са във властта.

-След дрънкането на оръжия на украинско-руската граница и предупреждението на Владимир Путин, че Москва не може да допусне разширяването на НАТО на изток се стигна до преговори между САЩ и Русия, които са насрoчени за 10 януари. Проруските бунтовници в Източна Украйна обаче обявиха, че са готови за бой. Ще ескалира ли напрежението?

-Ще има доста спорове и дори леки сблъсъци, но няма да се стигне до Трета световна война. Конфликтът ще бъде потушен с дипломатически средства.

-Какво бихте посъветвала управляващите ни? 

-България е в НАТО, но нека да се стремят да запазят неутралитет! В никакъв случай не бива да се стига до пряка намеса в спора.

-Идвали ли са при вас политици, на които не им върви заради магии или проклятия?

-Да и продължават да идват, но не винаги причината за неуспехите е негативна намеса. Понякога, когато човек е прекалено натоварен, сблъсъкът с житейски проблеми от всякакво естество го кара да си задава въпроса дали е взел правилното решение и тогава има нужда от съвет. Напрегнатото ежедневие, начинът на живот принуждава човек да търси помощ за решения, от които зависи бъдещето му.

-Как им разваляте магиите?

-За всеки човек е различен подходът. Може на някой да се изчисти негативната енергия бързо и лесно, а за други да се изисква повече време.

-Какво бихте посъветвала хората, за да имат късмет и успехи през 2022 година?

-Да бъдат по-добри и да не забравяме миналото си! Да вярваме и да знаем, че материалното остава само на този свят. Важно е човек да помага на ближния, да бъде съпричастен за проблемите на околните! Нужно е и да си прощаваме.

Автор: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук