Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала

0
3827

Ясновидката Николета Йорданова разказа единствено пред „ШОУ” за срещата си със сестрата на Боян Петров, който изчезна на връх Шиша Пангма в Хималаите.

“Сестрата на Боян Петров идва при мен. Казах й, че човекът не е бил адекватен, когато му се е случило това нещо. Много му се е яло шоколад, сладко. Паднал е надолу и бедрото на единия му крак е разцепено. Когато си говорих с нея той се появи и искаше да й предам нещо. Каза ми, че трябва да дарят икона в църквата „Света Неделя“ в София. Описах й колко е голяма иконата и че е на Георги Победоносец. Тя ми каза, че той не вярва в Господ, но има една-единствена икона, която му е подарена и е на същия светец. Явно горе в небитието е повярвал в тази сила и затова иска тази икона да бъде дарена. По телепатичен начин се свързвам с душите на умрелите.

Казах й, че го виждам като неадекватен, все едно му е паднало много ниско кръвното. Не асимилира къде и какво прави. Тогава тя ми каза, че това са симптомите му на диабет и ставало така, когато му паднела захарта. Виждам как му спира дъхът, не може да диша… Много кофти ситуация.

Явно му е паднала захарта, щом виждам спешната нужда, която е имал от сладко. Залепнали са му устата. Виждам го как се въргаля надолу. Трупът му го търсят отдясно, а той е отляво. Виждам тялото на една скала, вижда се само единият му крак, който е разкъсан”, шокира с разкритията си Николета.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук