Ужас! 26-годишен мъж премаза главата на пешеходка в квартал „Хиподрума“

0
3548

Жестоко убийство на жена в София! 

Брутално убийство на жена се е случило в четвъртък в столичния квартал „Хиподрума“, научи БЛИЦ от два независими източника. Престъплението, което е изключително жестоко, до момента не беше получило гласност. Медията ни узна, че 26-годишен мъж е премазал с бус пешеходка, която е минавала близо до блок 141 в жилищния комплекс.

По-късно при проверката на убиеца се е оказало, че в кръвта е открита дрога. Младият мъж е управлявал бус, с който е зареждал магазини с безалкохолни напитки. Вероятно под въздействието на наркотиците той е станал неадекватен и не е видял жената, която е пресичала уличното платно на зебра.

Дори криминалисти с богат опит са били ужасени от кървавата гледка. Главата на жената буквално е била размазана на горещия асфалт.

Убиецът е задържан първоначално за 72 часа, но предстои прокуратурата да поиска удължаване на престоя му в ареста.

БЛИЦ научи, че през последните дни и седмици все повече шофьори са засичани да карат с упойващи вещества. Такъв е бил случаят от петък, когато пернишки голф бе главно действащо МПС в жестока катастрофа на столичния булевард „Тодор Каблешков“.

Крайно време е държавата в лицето на контролните си органи да покаже непримиримост към наркотиците и да наказва сурово всеки, който ги разпространява и тези, които вършат престъпления под тяхно въздействие.

Ивайло КРАЧУНОВ

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук