Шок! Методи Андреев обвини президента Радев в евроостъпничество!

0
1187

Новината, че президентът Румен Радев е поканил официално Владимир Путин да присъства на празниците по повод  140-та годишнина от Освобождението на България от турско робство подпали петите на всички псевдодемократи, които останаха извън парламента, но в никакъв случай извън камерите на сервилните телевизии.

Реформаторът Методи Андреев се изцепи  пред Цветанка Ризова, че е предателство на националните и европейските интереси Румен Радев да става патрон на тържествата и да кани Путин. Ето, Бойко добре постъпи – не се срещна с Карпов, който каза, че азбуката ни е писана във Византия! – каза патетично демократът. /Ами къде е писана, г-н Андреев?  В Брюксел? В централата на ЕК ли? Или в САЩ, направо в Пентагона. Глаголицата е създадена точно във Византия, а учениците на Кирил и Методий са сътворили кирилицата в Охрид, който тогава е бил част от българската държава!“И тези исторически факти, дори някой някъде нещо да се е объркал, не могат да се развяват сега като аргумент кой с кого да се среща и кой какво да прави./

Аз питам – къде е президентът? Защо не защити България? /От какво, г-н Андеев?!/

Кани Путин да бъде патрон! Как каним Путин точно по средата на нашето председателство в ЕС Какво ще си помисли Европа за нас? „, продължи разтревожено реформаторът, като заяви, че поканата е „лош сигнал към нашите евроатлантически партньори“.

Защо? Какво общо имат те с нашата история, нашето робство и нашето освобождение, господин Омраза?

Според него Русия упражнява абсолютна агресия спрямо нашата история. /Като например, че ни е освободила. Вероятно сега щяхме да си гледаме рахата и да си наместваме такетата и забрадките, докато ходжата ни пее от джамията…/

Рев наддаде  и Евгени Михайлов, известен с неистовата си омраза към Русия. Как така ще каним Путин? А защо не сме поканили и президентите на Румъния, Финландия и Украйна, които също представляват държави изпратили войници да се бият за Освобождението на България? /Е, тук поне беше споменато и признато, че има Освобождение! Не от присъствие, не  от мирното съжителство на два народа, а от РОБСТВО/. И човек винаги трябва да уважава освободителите си, независимо, че сега са накривили шапката на САЩ и ЕС, че са им сложили чутовни санкции, защото са върнали родните си земи и без значение какво мислят Великите сили.

Да се съобрази България с председателството си на ЕС и да не покани Путин, означава просто, че сме сменили едно робство с друго. И се кланяме не на султана, а новата демокрация, в която и без това сме последна дупка на кавала.

България е суверенна държава и може да покани когото си поиска!

Президентът не е предател, а родолюбец.

А всички, които си мислят обратното, нека вземат учебниците по история, нека си припомнят миналото, а най-упоритите безродници да притичат до соросоидното си НПО и да си вземат хонорара.

А после да продължат да продават България.

За един пробит долар!

Останалите имат история и добра или лоша, не могат да избягат от нея и трябва да я уважават!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук