Премиерът Борисов с коментар за оставката на ген. Петров и опозицията

0
1355

„Не съм знаел за този одитен доклад. Ако служебното правителството е смятало, че има нарушения, то да са взели мерки срещу ген. Петров. Той си подаде оставката като морален акт, а виждаме че в парламента стоят хора, срещу които се води разследване за купуване на гласове“. Това заяви премиерът Борисов пред журналисти при откриването на обновената „Асикс Арена“.

Той допълни, че има компетентни органи, които освен това са се произнесли.

Министър-председателя заяви, че квалификации не е давал на никого, за него е важно всеки ден да се гради нещо ново, както в случая с бившата зала „Фестивална“, която днес има нов и модерен облик.

Журналист от Би Ай Ти обаче опита да влезе остро на лидера на ГЕРБ като му сложи думи в устата, което видимо ядоса премиера. Репортерът попита Борисов за „лошия човешки материал“ при което премиерът мигновенно заяви „Ще те осъдя за това. Ако ти ми дадеш, че съм казал „лош думата“ добре. Ти ми задаваш въпрос с „лош човешки материал“, това е лъжлива новина. Има звуков файл, който сме предоставили“, заяви премиерът Борисов. Независимо от това обаче, репортерът продължи да твърди обратната информация.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук