Дечицата в сълзи, всички сме в ШОК! В България е Бог, изследванията излязоха – страшни новини за най-обичания певец, откриха в мозъка му

0
1913

Звездата разкри, че здравословното му състояние е доста сериозно.

След като през септември по време на концерта си в Цюрих Роби се почувствал зле, веднага бил прегледан от лекар зад сцената, който преценил, че супер успешното турне на поп певеца може да продължи.

„Лявата ми ръка се вцепени, а устата ми се пълнеше със слюнка. Имах главоболие и затруднения с дишането.

Не можех да си поема въздух до край“, сподели Роби пред „Сън“.

„Почувствах се като войник. Трябваше да свърша това, което бях започнал и трябваше да стигна до Русия за двата финални концерта, независимо в каква форма бях“, разказва звездата.

Той решава първо да лети до Лондон, за да си направи спешни изследвания.

„Направих си кръвни изследвания, ехография, както и скенер на мозъка, където откриха някои аномалии, включително нещо в мозъка ми, което приличаше на кръв“, разкрива Уилямс.

„Беше много плашещо, така че решението вече не бе в мои ръце, изпратиха ме в интензивно отделение“, допълва поп звездата.

Той добавя: „Много е странно изведнъж от турнето да се озовеш в интензивното, но там намерих себе си.“

През това време съпругата му Айда Фийлд е била заедно с дацата им – 5-годишната Теди и 3-годишния Чарли, в САЩ, така че тя не е успяла да го види, а и през това време той бил на легло, целия в маркучи.

„Бях объркан и уплашен, но знаех, че съм на правилното място. И може би бе наивно, но знаех, че ще се оправя, споделя оптимизма си Роби.

„Казаха ми да не правя нищо стресиращо за няколко седмици – да живея, да спя и да се отнасям мило към себе си“, допълва още той.

Уилямс разказва, че да си на 43 не е като да си на 23 г. и явно ще трябва да се грижи по-добре за себе си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук