„Ритон“ поля 39 години брак, а Катя спретна коледна капама по оригинална рецепта

0
7533

Катя и Здравко от „Ритон“ ще посрещат Коледа с капама на трапезата – авторска рецепта на нежната половинка от дуета.

„От няколко години започнах да правя капама, преди това не й бяхме фенове, но сега много вкусна ми се получава. Не я правя по някаква специална рецепта, а по обща култура, така, както на нас ни харесва. Иначе за тази вечер, за Бъдни вечер, сме подготвили традиционните ястия“, призна Катя в „Денят започва“ по БНТ1.

Със Здравко разкриха още, че и тази година не са успели да спазят постите. „Здравословно е, но така и не можахме да се научим да постим. Започваме, но винаги започваме от утре“, допълни изпълнителят.

Вчера, на 23 декември, музиканото семейство поля 39 години брак. Тогава тази дата е единствената свободна и Катя и Здравко се връщат от Полша, където работят, за да си кажат „Да“.

По-рано тази година, през октомври, „Ритон“ отзнаменува и 40 години на сцена със спектакъла „Музика и любов“, който ще бъде излъчен днес от 12.30 ч. по БНТ. „И вече започваме да мислим за следващия концерт. Хората слушат с очите, затова не пестим средства за осветление, за мултимедия. По този начин реализираме мечтите си. На последния концерт като по чудо Здравко не обърка текст, но това направих аз“, разсмя се Катя.

„Много важна за мен бе реакцията на публиката. След втората, третата песен, като видях хората усмихната под сцената, се успокоих. Песните от новия ни албум „Златен Ритон“ са по стихове, хората са се затъжили за поезия“, констатира Здравко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук