Тотален потрес! 9-токласник хвана 6-годишно момиче, съблече го голо и му го вкара в устата

0
1980

Деветокласник от село в община Лом е блудствал с невръстно дете, научи BulNews.bg. Извращението е извършено през юли миналата година, но преди дни насилникът С.Г.П. бе изправен на подсъдимата скамейка да отговаря за деянието си.

Жертвата на бруталното престъпление е 6-годишно момиченце с инициали С.

В.М. Документите по делото разкриват отвратителни подробности за случая. Непълнолетният перверзник нападнал момиченцето и започнал да се гаври с нея сексуално. Двамата не са имали полов акт, но С.Г.П. я съблякъл и легнал гол върху нея. Той започнал да се клати и да облизва детето по шията, като натискал с пръст половия й орган. След това деветокласникът заврял половия си орган в устата на момиченцето.

Всичко това станало в условията на продължавано престъпление. Макар и непълнолетен, той ясно разборал какво върши с цел да възбуди и удовлетвори половото си желание, категорични са магистратите.

Пред съда младежът се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата. Наказанието му е условна присъда от една година затвор, отложено за срок от 3 години. Ако през това време С.Г.П. се провини, ще влезе в поправителен дом. Освен това на насилника магистратите са присъдили и разноските по делото в размер на около 450 лева. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук