СКАНДАЛ В ДЕЙЛИ ПРЕС! ГЕРБ-аджията Язов на държавна хранилка! Бившият „народен представител“ като мутрите: „Коя си ти, ма… и УДАР в главата! (СНИМКИ)

„Великият“ в район Южен

0
12221
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ  – ПЛОВДИВ

Скандалния случай от Пловдив, където бивш депутат на ГЕРБ удари възрастна жена потресе обществото, а в социалните мрежи не спират коментарите срещу Язов. До Информационна агенция „Дейли Прес“ достигна информация, че Язов все още е на държавна хранилка, а според източниците, които изпратиха информация на страницата ни във Фейсбук, става ясно, че бившият депутат на Бойко Борисов е в борда на фирма, занимаваща се с енергетика.

Припомняме, че и Язов се тупаше в гърдите преди да стане депутат, че си продавал или по-скоро „продавал“ фирмата, която се занимавала със строителство, за ад наблегне на парламентарната работа. Е, явно Язов добре е подсигурил себе си, а това, че се прави на „велик“ в района, който е представлявал е показателно за мутренските времена, които явно не са минало за всички ни, предвид това, че ставаме свидетели на подобни сцени през няколко месеца.

„Все едно боздуган ме удар“, каза потърпевшата Стоянка Вътова. Случката се разиграва на 10 май пред бар на бул. ”6 септември” в Пловдив”.

„Обадиха ми се от агенцията, че трябва да получа багаж от Англия. Предупредих, че в 14 часа ще дойде камиона и да има място на паркинга. Барманът дойде и измести колата. След две-три минути  пристигна една кола, а аз вдигнах ръце и казах, че не може. Той ме блъсна в  краката. Два-три пъти ме блъска. Отидох към него“, обясни днес по – рано Вътова пред Нова ТВ.

„Започна да ме псува. Казвам му, че чакам товар. Напсува ме: „Коя  си ти, ма?“. Обясних му, че ще ми докарват багаж. Гледам, че говори по телефона. Помолих управителя на заведението, да преместят колата. Той му каза да махне колата. В тоя момент съм с гръб. Все едно един боздуган ме удари. Толкова силен удар. Тогава хората отзад го разпознаха: „Ти си депутат, свален от ГЕРБ, може ли така да удряш тази възрастна жена?“ Толкова обидно ми стана. Стана ми лошо. Викнах сина ми и той ме докара в болницата“, разказа още тя.

По телефона г-н Язов заяви, че твърденията на жената не са верни. Той допълни, че законът  не му позволява да влиза в конкретика, а потърпевшата е позната на прокурора.

Кой е Костадин Язов?

Таня Вътова

Народен представител в 41-о Народно събрание от Пловдив. Роден на 3 март 1977 г. и е най-младият, влязъл в парламента от Пловдив. Средното си образование е завършил в механотехникума. Следва инженерна физика в Пловдивския университет. От 1996 г. работи в строителния бранш, за 4 години е бил и дистрибутор на масла в „Шел“-България. До изборите за 41-во Народно събрание има собствена строителна фирма. Бил е лидер е на структурата на ГЕРБ в район „Южен“.

Информационна агенция „Дейли Прес“ следи темата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук