ИЗВЪНРЕДНО В DAILYPRESS-bg.com! Валери Симеонов: Снощният протест на майките на деца с увреждания беше тюрлю гювеч – всички го видяхме

0
2215

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София, Министерски съвет

Снощният протест на майките на деца с увреждания беше тюрлю гювеч – всички го видяхме. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в изявление в Министерски съвет, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“. Във връзка с вчерашния протест на майките и с участниците в него, Симеонов коментира: „Протестът беше тюрлю гювеч. Всички го видяхме. Как да го коментирам“. 

Във връзка с исканата оставка от лидера на „Атака“, Волен Сидеров заяви: „Аз не вярвам някой от вас да е изненадан“.

Той уточни, че към настоящия момент не вижда да има конфликт на предстоящия коалиционния съвет.

„Представете си едни благоразположени колеги, усмивки, почерпки“, коментира Симеонов и уточни, че не може да допълни нищо повече от това, което е казал вчера.

„При наличие на решение на коалиция „Обединени патриоти“ да издигне мен като вицепремиер, трябва да има съответното решение, че ме оттегля“, допълни още Симеонов.

На въпрос дали водил разговори с премиера, Симеонов уточни, че не е разговарял с никой от своите партньори до момента. „Днес ще имаме заседание в 14.30 часа и ще обсъдим въпроса с всички неща, които са на дневен ред“, допълни още Валери Симеонов.

„Преди минути е изтекла фалшива информация в два сайта, които е неясно какви са“, съобщи той и допълни, че ще бъдат предприети действия, за да се провери дали могат да бъдат осъдени.

„Става дума за изявления на моя син. Няма такова изявление“, допълни той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук