БАРЕКОВ БЕЗПОЩАДНО: Олигарсите в България, които са и най-големите работодатели, също и производители на амфетамини, заплашиха с нещо като побългарен разградски lockout майките и децата с увреждания, за да спасят задника на любимеца си Валери Симеонов!

Някой Бай Ганьо с гел бърка изконните човешки ценности с футболен мач на Лудогорец

0
6043

Безпрецедентната ситуация за контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов от страна на работодателите в България възмути евродепутатът Николай Бареков. В унищожителен коментар той посочва, че да плашиш най-уязвимите деца и техните майки като насъскаш срещу тях бащите и братята им, освен цинизъм и алчност за власт, издава и изключителна малоумщина. 

*Публикуваме без редакторска намеса.

„Олигарсите в България, които са и най-големите работодатели, също и производители на амфетамини, заплашиха с нещо като побългарен разградски lockout майките и децата с увреждания, за да спасят задника на любимеца си Валери Симеонов. Да се опиташ да “извадиш” на площада с жълтите павета работници и бачкатори, да ги домъкнеш с автобуси и кренвирши от Разград и Перник, за да ги хвърлиш с чукове и бухалки срещу собствените им жени и деца!?

Някой Бай Ганьо с гел бърка изконните човешки ценности с футболен мач на Лудогорец. Такива удивителни идиотщини е нямало дори в старата индустриална Англия, нито дори в днешна Венецуела. А в двата примера се е случило общо взето всичко най-тъжно в човешката история. Този цинизъм показва пълното самозабравяне на крадливата власт и обслужващата я олигархия в лицето на всякакви гелосани мутри и производители на наркотици.

Защото точно синтетични наркотици се произвеждат в някои от заводите за “лекарства” на въпросната олигархия. ПатрЕотите ограбиха социалната програма за децата и майките на моята партия ББЦ и два пъти излъгаха наивния народ, за да влезнат през задния вход във властта като подлоги на ГЕРБ. Днес Каракачанов и Симеонов плашат с контрапротести и олигарси най-бедните и нещастни българи, които вече са гласували за тях. Такова политическо самоубийство каквото извършиха Каракачанов, Симеонов, Киро Гела ще бъде коментирано из цяла Европа.

Да плашиш най-уязвимите деца и техните майки като насъскаш срещу тях бащите и братята им, освен цинизъм и алчност за власт, издава и изключителна малоумщина. Сигурен съм, че при една реална социология днес НФСБ и ВМРО няма да съществуват на политическата карта, а рейтингът на ГЕРБ ще е сринат. И всичко това заради алчността и заслепението от властта, лъснало в скудоумните лакърдии и обиди на един психопат, назначен за вицепремиер.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук