СИГНАЛ ДО ДЕЙЛИ ПРЕС! Да се нацепиш на дърво! Пиян с брадва изкара акъла на монтанчани в ранни зори (СНИМКА)

Оказало се обаче, че той просто е бил мъртво пиян

0
6185
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Припаднал мъж с брадва изкара акъла на монтанчани в ранни зори, научи агенция „Дейли Прес“.

Оказало се обаче, че той просто е бил мъртво пиян.

Снимка на грозната гледка бе публикувана в социалните мрежи днес, видя първо „Дейли Прес“.

На фотоса се вижда мъж, който лежи на плочките в парк „Монтанезиум“.

Наблизо била подпряна брадва.

Първоначално разхождащите се рано сутринта в парка се притеснили, тъй като мъжът не давал признаци на живот. Хората помислили, че може да е жертва на престъпление или пък да е бил покосен от инфаркт или инсулт. След като се приближили до мъжа обаче усетили силна миризма на спирт и установили, че просто е прекалил с напитките.

Изглежда мъжът се черпил до среднощ и решил, че може да се прибере в къщи, но силите му го напуснали и той дори не успял да се добере до пейката, а легнал директно на земята.

Въпреки това съвестните жители на града сигнализирали на телефон 112. Те се притеснявали да не измръзне, туй като бил бил само по риза.

На мястото бил изпратен екип на бърза помощ, който отрезвил пияния и го пратил у дома.

Постът в социалната мрежа бързо събра десетки коментари. Монтанчани се възмущават от гледката, която са принудени да гледат десетки деца, минаващи сутрин през парка. Други обаче гледат на ситуацията от веселата страна. Те коментират, че след като е нацепил „дрЪвата“ на някой и мъжът се е нацепил; че това е олицетворение на израза „на манара“; констатират, че „дървара е на дърво“ и други подобни. Някои хора дори са съпричастни със страданието на човека и пишат, че и те така се чувстват всеки понеделник, дори и без да са пияни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук